0877 553 643

Вик услуги  >  Вик услуги

Вик услуги


   В сферата на вик услуги винаги има много търсене. Най-често проблемите са свързани със запушени канали на мивките в кухнята или банята. Тръбопроводните системи също се запушват често, което може да доведе до сериозни проблеми при ненавременното отстраняване на възникналия проблем. От намесата на вик специалисти има нужда и в случаите, когато възникне авария. Докато трае нейното отстраняване, често се налага спирането на топлата и студена вода в много квартали, които са близко разположени един до друг. Много от екипите работят денонощно по седем дни в седмицата и по този начин винаги са на разположение на тези, които имат нужда от услуги вик. Канализационните и тръбопроводни системи се запушват постоянно. Причините за това са от различен характер, но най-често произлизат от изхвърляните в ежедневието отпадъци. Всички те запушват каналите в резултат на натрупване и това води до редица трудности и проблеми. Поради тази причина се препоръчва профилактика на каналите поне един път в годината.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Задължителна такса посещение 30лв, в рамките на София, за работен ден и в работно време!

   Друг вариант е пълната смяна на канализационната или тръбопроводна система. Това се налага в случаите, когато запушването вече е нанесло непоправими щети и няма друг изход от ситуацията. В сферата на вик услуги влиза и извършването на подмяна, която може да отнеме различен период от време. За отпушване на канали се използват електрически машини, които благодарение на своята мощност изсмукват попадналите в канализационната система полепи. Специалните накрайници, които се прикрепват към машините, са гъвкави и подвижни. Те могат свободно да лавират през тръбите и да изсмукват всичко, което пречи на нормалното оттичане на водата. Денонощните вик екипи са особено полезни, защото авария или проблеми с канализацията могат да възникнат по абсолютно всяко време на денонощието. Много често например се случва парното или тръбата в банята да избие, което при ненавременна намеса може да нанесе непоправими щети не само на жилището, но така също и на хората, които живеят на долния етаж. Поради всички тези причини вик сферата винаги е динамична и работещите в нея специалисти ежедневно получават голям брой поръчки и запитвания. Те са в състояние не само да отстраняват качествено възникналата повреда, но така също и да препоръчат подходящите тръби, щрангове и други на всички, които имат нужда от съвет.


    Вик услуги са на разположение на всички, които имат някакви проблеми с тръбите или канализацията. При отстраняване на авария именно работниците от вик са тези, които се отзовават на мястото на проблема. Също така именно тази служба отговаря и за профилактичните спирания на водата, когато това се налага. Най-често обаче работата на специалистите се състои в отстраняването на аварии или проблеми с канализационните и тръбопроводни системи. Запушването на канала в голям процент от случаите представлява сложна обструкция, която е резултат от натрупаните отпадъци. Отходните води, които съдържат и вредни вещества, и голям брой боклуци, водят до запушването на каналите и следователно пречат на водата да се отича нормално. В резултат на това извършването на елементарни домакински дейности е невъзможно, което пък непременно променя води до хабене на излишни нерви.Задължителна такса посещение 30лв., но след сключване на договора се приспадат!!!

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още