0877 553 643

Плочки  >  Плочки

Плочки


   Процесът по лепене на плочки е свързан с много концентрация по време на работа. Освен това трябва да се спазват няколко основни правила, които помагат за това ремонтните дейности да протичат възможно най-гладко и безпроблемно. От съществено значение е марката лепило, е желателно тя да бъде скъпа и качествена. По отношение на това дали се лепят фаянсови или теракотени плочки, разликите са минимални и може да се действа спокойно и при двата варианта. Плочки за баня не се лепят за стена на пода, защото това е съществена грешка, която в определен етап ще се отрази върху цялостната устойчивост на помещението. Избраният теракол трябва да не се хлъзга и едновременно с това да гарантира надеждна защита срещу външни явления – например влага и мръсотия. От съществено значение е темпото, с което се работи. То трябва да бъде бавно и прецизно, за да се получат очакваните и желани резултати. Прибързаността често стои в основата на некачествено лепене и съответно до множество проблеми.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!


   Наличието на полезни инструменти за рязане на плочки, бор машина, нивелир и ъглошлайф са препоръчителни тогава, когато се замисля лепене на плочки. Бъркалка за смеси, клещи и ръкавици са сред останалите атрибути, благодарение на които ремонтните дейности вървят гладко и леко. Не бива да се прибързва с приключването на работата за определен период от време. В случай на умора недовършената работа се оставя за следващия ден, когато отново се отваря желание за работа. Трудно е да се каже колко всъщност отнема цялостното залепване на плочки, но като цяло всичко зависи от специалистите. Най-добрите производители на плочки за баня за испански и италиански, но и доста български не отстъпват по отношение на трайността и качеството. Техните продукти могат да се използват напълно спокойно без нуждата от притеснения и колебания. Често срещан похват при лепенето на плочки е този, при който новите се залепват директно за старите. Такъв вариант е изкусителен в много отношения, защото е възможно да спести много разходи, ценно време и енергия. В редица случаи обаче това не дава очакваните резултати,а  създава допълнителни усложнения по време на работния процес.


    Такова решение обаче има и своите недостатъци, свързани например с ограничените възможности за промяна на монтираните в банята прибори. Също така към съществуващата подова и стенна облицовка автоматично се добавят нови 11 или 15 мм, което в по-малка или голяма степен създава проблеми при повторното свързване на приборите и монтажът на шкафове. Проблеми е възможно да възникнат и тогава, когато се свързва новата подова облицовка с подовия сифон, ако има такъв. Ако нещата опираха единствено до това, с ремонтирането на банята и конкретно с лепене на плочки не биха съществували никакви проблеми. За съжаление реалността е друга и поради тази причина се налага да се търсят възможно най-правилните и надеждни похвати, които да гарантират максимално бързото приключване на ремонта, при това без наличието на сериозни последици. Дори такава процедура като лепенето на плочки, независимо от техния вид, може да наложи драстични забавяния и хабене на нерви.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още