0877 553 643

Обяви за ремонти  >  Обяви за ремонти

Обяви за ремонти

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с извършването на строително-ремонтни дейности, ето защо всички могат да разчитат на нас за ремонт в жилището. Голяма част от публикуваните в Интернет обяви съдържат невярна информация или подвеждат клиентите по отношение качеството на материалите. Ето защо ние ги съветваме да не се доверяват на всичко, което им попадне като информация. Обявата съдържа информация и за цената, която без съмнение е ключов фактор при извършването на ремонт. В зависимост от неговата всеобхватност, един ремонт може да струва повече или по-малко от предварителните очаквания. Често срещано явление е фирмите от бранша да наемат ниско квалифициран персонал, в резултат на което извършваните от тях ремонти не са на необходимото високо ниво. Също така тези фирми предлагат по-ниски цени, от което страдат единствено клиентите. Ето защо те трябва да се свържат с избраната от тях фирма и да уточнят всички подробности по предстоящия ремонт.


    По всяка вероятност много от нашите клиенти са ни открили посредством публикувани в Интернет обяви за ремонти. Като професионална фирма от бранша ние предлагаме различни по вид услуги, които са достъпни за клиентите по всяко време. Един ремонт може да е от различно естество и да обхваща целия дом или само отделни помещения. Необходимо е обявите за ремонтни дейности да се четат внимателно именно поради тази причина. Голяма част от фирмите предлагат извършването само на определени дейности, а не такива, които клиентите очакват. По принцип един основен ремонт никога не минава без боядисването на стените, пода и таваните. Освен това обаче той може да включва редица други неща, които да направят обстановката в дома приятна и разнообразна. Поставянето на изолация и шпакловането на стените също са ремонтни дейности, при това с огромно значение за оптималните крайни резултати. За изолацията едва ли има нужда да се говори подробно. Тя осигурява подходяща стайна температура в жилището през цялата година и води до драстично намаление на сметките за електричество. В обявите от подобен характер е важно да се обърне внимание на материалите, които служителите на дадена фирма използват.


    В онлайн пространството всеки ден излизат много нови обяви за ремонти. Те са предназначени за огромния брой клиенти от различните краища на страната. Ние обслужваме не само столицата, но така също и всички други населени места. Ето защо когато някой клиент ни намери по обява, за нас не представлява трудност да се срещнем в удобно време. Често обявите за ремонт не са достатъчно добри и в резултат на това дават погрешна информация. От това неизгодите произлизат единствено за клиентите, които вече са направили своя избор. Поради тази причина ние горещо препоръчваме на клиентите преди да се доверят на някоя обява, непременно да се поинтересуват по-подробно за дейностите на фирмата. Също така е препоръчително да се разгледат повече обяви, преди да се вземе конкретно решение. За нас като професионална фирма няма по-важно нещо от това клиентите да са максимално доволни от ремонта и да получат желаните резултати.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още