0877 553 643

Почистване  >  Почистване

Почистване


   След пълното приключване на строителните и ремонтни дейности фирмите се ангажират да извършат професионално почистване, така че обектите да са в идеално състояние. Това включва извършването на редица процедури, сред които най-голяма важност имат ненужните материали и инструменти. Вместо да се изхвърлят безразборно в боклукчийските контейнери или още по-лошо – около обекта и замърсявайки по този начин природата, всички тези неща могат да се поставят в големи найлонови пликове и чували. Ако пък има излишък на бои и лакове, с които са се боядисвали стени и тавани, в никакъв случай те не бива да се оставят без надзор. Разтварянето им в околната среда може да разпръсне вредни и опасни за здравето частици, които впоследствие замърсяват растенията и питейната вода. Всички тези неща са част от ежедневието на поръчителите на ремонт, които би следвало да изискват с пълно право фирмата да се погрижи за всичко ненужно.Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
За оглед на общи части - такса посещение и изготвяне на оферта 50лв. в рамките на София, за работен ден и в работно време!   


Един от най-популярните и разпространени начини е въпросното почистване да се извърши посредством извозването на ненужните неща с бусове или камиони. Те пак принадлежат на фирмата, а местата, на които се изхвърля боклука, са специално избрани. Не е удачно например да се освобождаваме от ненужното на първото ни попаднало сметище, защото има и такива, които са разположени в близост до жилищни райони. Нерядко има изградени специални помещения за рецикрилане на отпадъците, като след преработка е възможно много от тях да се използват отново под друга форма. Контейнерите са стъкло, пластмаса и хартия също са начин за разделно изхвърляне на отпадъци, но те по-скоро обслужват битовите нужди на хората. Почистването е неделима част от ремонта и като такава услуга влиза в крайната цена, а обикновено периодът на разчистване не бива да трае прекалено дълго. Затова и често след края на ремонта обитателите освобождават обекта и осигуряват повече пространство на служителите за почистване.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още