0877 553 643

Покриви  >  Покриви

Покриви


   Основната функция на всички покриви е да служат като протектори за дома и да не позволяват на снега и дъжда да доведат до сериозни течове и последвали от това ремонтни дейности. Преди всичко покривната конструкция трябва да е снабдена с керемиди в отлично състояние, а освен обикновените класически червени, вече има и много други продукти. Един от тях са например снегозадържащите керемиди, които много наподобяват формата на човешки нос. Това е първата отличителна тяхна черта в сравнение с обикновената керемида. Оставайки скрита в масата от сняг, тази керемида всепак стърчи, като това се дължи на нейната издутина. Едва след като завършим поставянето на целия покрив, може да се прецени със стопроцентова точност колко броя керемиди да поставим. Някои от факторите, които трябва да се вземат под внимание, са разстоянието от стреха до билото, наклона на покрива и снеговалежните зони. Излазът на слънцегреене също може да има решаващо значение.
Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!

За оглед на общи части - такса посещение и изготвяне на оферта 50лв. в рамките на София, за работен ден и в работно време!

При договор за изпълнение, таксата се приспада от общата сума.

   Снегозадържащите скоби и решетки са други две опции за нашите покриви, ако искаме те да изпълняват без проблеми своето предназначение. При първия вариант монтажът се извършва на горния фалц на керемидата съобразно нейния конкретен модел. Надстърчаването на керемидите вече става на по-голяма височина, като главната заслуга за това е именно на скобите. В единия си край имат изпъкнала сгъвка, иначе са метални елементи и в значителна степен намаляват вероятността от свличането на сняг по покрива в големи количества. Честотата на валежите и надморската височина определят бройката поставени скоби, като обикновено са достатъчни до пет броя за квазратен метър. Решетките може да се използват с цел да се запази симетрията на покрива и неговата естетичност, която лесно се нарушава от голям брой керемиди и скоби. Производството на този продукт е от метър и половина до три, а най-голямото им предимство се корени в покриването на голяма площ само с една бройка.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още