0877 553 643

Фирма Коректстройко  >  Фирма Коректстройко

Фирма Коректстройко

   Ние сме строителна фирма, която отдавна е на пазара и вече е натрупала зад гърба си солиден опит и дългогодишна практика. Екипът ни се състои от млади и амбицирани професионалисти, готови винаги да предложат своите услуги и да демонстрират професионалните си умения. В наши дни, когато конкуренцията в бранша е изключително голяма и изискванията на клиентите високи, основен приоритет за нас е максималното удовлетворяване на техните искания и желания. Специалистите ни са много компетентни и високо квалифицирани, благодарение на което изпълняват качествено и акуратно своите задължения. Фирмата ни предлага не само обичайни дейности като поправката на дограма или ел.услуги. И двете са едни от най-търсените в сферата на строително – ремонтните дейности. Освен тях ние предлагаме зидария, замазка, обръщане на врати и прозорци и всички видове основни ремонти –основен, частичен и козметичен. Именно нашите специалисти са тези, които могат коренно да променят облика на всяко жилище в положителна насока за дълъг и продължителен период от време.


     Благодарение на натрупания през годините и в резултат на практиката опит ние прекрасно знаем, че прекалено хубавата реклама е лоша реклама. Също така обаче ние гарантираме качествено и професионално обслужване по домовете и постигането на задоволителни резултати след края на извършваната от нас работа. Не се страхуваме да демонстрираме своите умения там, където това се налага. Многократно сме доказвали, че сме не просто истински професионалисти в сферата на строителството и ремонта, но също така и изключително коректни и честни с клиентите. Това качество е не по-малко важно и значимо от качественото извършване на всички предлагани услуги. Като във всяка друга сфера и в тази има голямо търсене и предлагане. Ето защо ние знаем точно кое е най-доброто за дома, офиса или всяко едно друго помещение. Освен че извършваме висококачествени ремонти, ние също така притежаваме необходимите компетенции и познания да даваме ценни съвети и препоръки по отношение поддръжката на дограмата, боите и др.Макар специалистите ни да са млади, те вече имат сериозен опит и са направили успешна кариера. Поради тази причина поверените ни обекти са в добри ръце и ние ще направим всичко възможно в най-пъна степен да оправдаем гласуваното ни доверие.


      Редица фирми наемат ниско квалифициран персонал и предлагат по-ниски тарифи за извършваните от тях дейности. По този начин много поръчители на ремонт, поправка на електроуреди и пр. се заблуждават, а впоследствие това им изиграва лоша шега. Ние обаче имаме коренно различна политика и сме наели персонал, който преди това убедително е доказал, че заслужава да стане пълноправен член на нашия екип. Това ние правим освен заради доброто име и авторитет, също така и за да изпълняваме максимално качествено възложените ни поръчки. За нас няма по-голямо удоволствие от това клиентите да са доволни . Това практически означава, че сме си свършили работата по очаквания от тях начин. Всеки ден нашите специалисти развиват и усъвършенстват наученото през годините, за да станат още по-добри професионалисти. Само по този начин се запазват добри позиции на пазара, където конкуренцията се увеличава постоянно. За нас е истинско удоволствие да изпълняваме коректно своите задължения, както би следвало да бъде с всички професионалисти.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още