0877 553 643

Обръщане на врати и прозорци  >  Обръщане на врати и прозорци

Обръщане на врати и прозорци


   Една от многобройните дейности, които извършват строително – ремонтните фирми, е обръщане на врати и прозорци. Благодарение на тази услуга се постигат забележителни резултати по отношение на комфорта и уюта. Фирмите, които предлагат подобна услуга, са много на брой. Именно поради тази причина е необходимо да се направи подробно проучване на всяка една от тях. Проучването има за цел да установи дали фирмата е с доказано име и авторитет, дали работи качествено и доколко може да се има доверие на наетия от нея персонал. За съжаление не са малко случаите, когато от фирмата изпратят специалисти, които съвсем не отговарят на очакваното. В резултат на това извършвана от тях работа е не само с ниско качество, но също така принуждава поръчителите да отделят още финансови средства за ремонтни дейности. Процесът по обръщането на вратите и прозорците е един от най-разпространените и много хора се възползват от предоставената им възможност да внесат освежаване и промяна на обстановката в своя дом.
Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!
    Най-общо казано процесът обръщане на врати и прозорци представлява обработка на онези ъгли, които се намират в пространството между дограмата и стените или пък тавана. Самото обръщане се извършва с помощта на топлоизолационни плоскости, например с фибран, гипсокартон, гипс, мазилка и др. В случая се използва материал напълно според индивидуалните вкусове и предпочитания, които без съмнение в по-голям процент от случаите са напълно различни. Този процес има за цел да изправи страните на касата, но наред с това той се извършва и заради скриването и запълването на следите, които остават след смяната на старата дограма с нова. Различните материали, с които може да се извърши обръщането, позволяват взимането на най-правилното и удачно решение. Гипсокартонът например е един от малкото строителни материали, които съчетават в себе си високо качество на ниска цена. Именно поради тази причина той е сред най-честите избори. Наред с това, че е евтин, този материал има невероятната способност да се огъва. Благодарение на това той може да осъществи всички замислени проекти по отношение на вътрешното обзавеждане в дома. С него се правят окачени стени и тавани. Има различни видове гипсокартон, включително и пожароустойчив.


   Обръщане на врати и прозорци е процедура, която непременно изисква помощта на професионални специалисти. За съжаление основният фактор, от който се ръководят повечето хора, когато трябва да инвестират за подобряване на обстановката в дома, е цената. Именно това често пъти им коства нови проблеми и трудности, предизвикани от некомпетентната работа на работещия в много от фирмите нискоквалифициран персонал. Такива фирми обикновено предлагат значително по-ниски цени за извършваните от тях услуги. Освен че прозорците често се обръщат некачествено, те могат да бъдат изкривени или неравни пак в резултат на слабата работа на специалистите. Ето защо е повече от желателно да се избере фирма, която макар и с по-високи тарифи, гарантира отлични резултати и качествено обслужване. Благодарение на нея всички останали следи след непосредствената подмяна на старата дограма с нова ще бъдат трайно и ефикасно заличени.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още