0877 553 643

Фирма за ремонти  >  Фирма за ремонти

Фирма за ремонти

   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на стени и тавани, ние предлагаме поставяне на изолация, лепене на плочки и още много други неща. От всяка една наша услуга могат да се възползват клиенти не само на територията на София, но също така и на цялата страна. Извършването на ремонт в дома неизбежно се налага, когато обзавеждането остарее и се налага да бъде заменено с ново. Точно в такива случаи клиентите имат нужда от фирма като нашата, която да се заеме с извършването на ремонта. Тъй като сме истински професионалисти и изпълняваме съвестно своите задължения и отговорности, извършването на ремонт на професионално ниво не представлява трудност. При работа използваме само качествени и надеждни материали, които отговарят на съвременните високи изисквания за безопасност и елегантност. Именно последното целят най-вече ремонтите и именно поради тази причина клиентите изискват употребата на доказани материали.


    Като фирма за ремонт с дългогодишен опит и практика, ние непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме. Предлаганите от нас услуги в областта на строителството и ремонтите са достъпни за всички клиенти, които искат ново и атрактивно обзавеждане за своя дом. Наред с ремонта на дома, ние предлагаме и много други услуги. Една от тях например е обръщането на врати и прозорци, за която често се употребява материалът гипсокартон. Поради своята гъвкавост и еластичност продуктът е незаменим помощник в сферата на сухото строителство и сбъдва всички желания по отношение на обзавеждането. Друга популярна и предлагана от фирмата ни услуга е направата на зидария и замазка. Макар и двете технологии да са различни помежду си, между тях съществуват и общи характеристики. Например и двете се извършват често върху стена, като зидарията в повечето случаи е от тухли. Боядисването с разнообразни лакове и бои позволява на клиентите да изберат такива цветове, които в пълна степен да удовлетворяват техните вкусове и желания. Поправката на покриви и водопроводни тръби са сред другите услуги, които фирмата ни за ремонт предлага на клиентите. Като всички останали ремонтни дейности и тези двете са неделима част от ежедневието на хората.


   Всяка фирма за ремонт трябва да се стреми да предлага на клиентите си качествено и професионално обслужване. Ето защо ние винаги сме на разположение на онези от тях, които се интересуват подробно от характеристиките на даден продукт. При всяка една ремонтна дейност съществуват неща, които са непознати за повечето клиенти. Ние обаче като истински професионалисти в сферата на строителството и ремонтите познаваме отлично тънкостите на своя занаят и винаги оправдаваме клиентските желания. Те се интересуват и от нашите цени, които ние им предоставяме на страниците на сайта ни. В наши дни поради голямото разнообразие в избора на материали осъществяването на качествен ремонт е лесно. Всичко обаче зависи от желанията на клиентите и най-вече от фирмата, която наемат. Ние винаги се стремим да работим на професионално ниво и да оправдаваме гласуваното ни доверие. Резултатите след края на ремонтите са добри тогава, когато поръчителите останат доволни и удовлетворени.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още