0877 553 643

Домашен майстор  >  Домашен майстор

Домашен майстор


   Домашен майстор е професия, която намира приложение в сферата на строителството. Тя е свързана с извършването на различни дейности, които пречат на нормалното и пълноценно функциониране на домакинствата. Типичен пример в това отношение са пробиването на дупки по стените с бор машина, измазване на стените или пък поправяне на казанчето в тоалетната. Тъй като за извършването на ремонтните дейности се изискват редица тънки и специфични умения, както и достатъчно натрупан опит, домашният майстор е удачен избор. Те обикновено се намират по обяви или чрез публикувани съобщения в интернет. В обявите непременно има оставени за връзка мобилен номер, а понякога и имейл адрес. Това е задължително, защото прави установяването на контакт лесно и безпроблемно. В компетенцията на домашния майстор влизат още такива умения като поправяне на течове от покрива, монтиране на мивки и още много други. Благодарение на тази професия всеки дом получава бърза и навременна помощ и може да функционира пълноценно.
Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!

      Строителството е област, в която понякога се налагат както частични, така също и пълни ремонти. В първия от случаите е възможно домашните майстори да се заемат с необходимите поправки. Освен споменатите вече неща, те могат да поправят електроуреди, да монтират легла или пък да поставят прекъсвачи за осветление. Всичко това прави подобни специалисти много търсени за дребни ремонти, които не налагат непременно помощта на специалисти от големи строителни фирми. Лепенето на тапети и боядисването на стени също е сред компетенциите на майсторите, които освен всичко друго дават ценни и полезни съвети и препоръки. Те обикалят от адрес на адрес и се отзовават на многобройни повиквания. За кратко време те съумяват да се справят с възникналата повреда, която трябва да се отстрани навреме. Домашен майстор може да е всеки, независимо от неговата възраст. При наличието на достатъчно познания и опит гаранциите за добре свършена работа са повече от сигурни. Присъщо на всички професионалисти от строителния бранш е да се отнасят с истински професионализъм към своите задължения, което включва качествено обслужване и максимално добре свършена работа. Възможно е дори домашният майстор да се справи много по-добре, отколкото специалисти от строителни фирми с доказано име и авторитет.


    Занаятът на домашния майстор е изключително интересен и същевременно популярен. От многобройните съобщения и обяви е възможно да се попадне на страхотни специалисти, които имат безспорни качества в сферата на строително – ремонтните дейности. Поставяне на изолация, измазване, боядисване на тавани и стени, както и поправка на различни предмети са само част от нещата, които умее да прави домашният майстор. Много от специалистите с тази професия се придвижват с автомобили, което позволява бързото достигане на адреси, намиращи се на близко или далечно разстояние. Така вместо да се прави заявка до някоя голяма строителна фирма, е възможно чрез намерена в интернет обява необходимият ремонт да бъде направен. Нерядко при големите фирми има забавяне на заявките, в резултат на което се налага изчакване за различен интервал от време. Това обаче невинаги е благоприятно стечение на обстоятелствата за потърпевшите, които са принудени през това време да живеят при създалите се в резултат на повредата неблагоприятни условия.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още