0877 553 643

Усвояване на тераси/балкони  >  Усвояване на тераси/балкони

Усвояване на тераси/балкони


Усвояване на тераси/балкони е един от най-добрите и надеждни начини за създаването на комфорт и уют в дома. Посредством употребата на гипсокартон могат да се постигнат забележителни резултати в тази насока. Този метод позволява разширяване на помещенията на дома и повече свободно пространство за всички негови обитатели. Не са малко случаите, когато със създадените към отделните помещения преходи се постига качествена и надеждна промяна на домашната обстановка. Балконите са едни от най-значимите във всеки дом, а тяхното усвояване носи на клиентите ни единствено ползи и изгоди в дългосрочен план. Днес предвид високите съвременни изисквания за качество и надеждност и покриването на европейските стандарти за модернизация, си струва всеки да помисли за възможността да усвои своя балкон.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!Демонтаж на винкел или дървена дограма – прозорците се облепват с фолио и се чупят навътре 

    Тази изпитана с времето технология винаги дава желаните резултати и оправдава очакванията на клиентите ни, които държат на комфорта и уюта.


Демонтаж на стара дограма – прозорец с врата

    Това е услуга, която предлагаме на всичките си клиенти. Тя е изгодна, защото позволява освобождаване от старите профили. Те се износват с течение на времето и е по-добре да се заменят с чисто нови.


Иззиждане на терасата по желанието на клиента

    Иззиждане на терасата по желанието на клиента позволява на всички да създадат дълготрайни комфорт и уют. Ние празполагаме с висококачествени и надеждни материали и оборудване. Благодарение на тях зидарията на балкона може да се извърши съгласно очакванията на доверилите ни се хора.


Монтаж на нова дограма – пвц или алуминиева

   Всички наши клиенти могат да се възползват от монтаж на нова дограма – пвц или алуминиева. Всеки един от двата вида се характеризира с много предимства. Това ги прави подходящи за различните модели и отличителни черти на външното и вътрешно обзавеждане в дома и на работното място.


Демонтаж на стар радиатор

   При демонтаж на стар радиатор обитателите на всеки дом получават повече свободно пространство. Благодарение на тази услуга хората се освобождават от ненужен артикул, който с течение на времето е станал негоден за употреба. Ето защо той трябва да се демонтира. 


Къртене на подпрозоречно пространство, изнасяне и извозване

   Благодарение на тази услуга хората освобождават пространство в дома си и не се налага да губят ценно време. Такова е необходимо за разчистването от строителните отпадъци.


Поставяне на външна и /или вътрешна изолация

    От поставяне на външна  и/ или вътрешна изолация могат да се възползват клиентите ни по всяко време на годината. Тя е от полза за дома, защото осигурява подходяща стайна температура за помещенията. Това респективно води до намаляване на сметките за електричество.


Полагане на вик тръби по желание на клиента

    Ние предлагаме полагане на вик тръби по желание на клиента. Те са сто процента качествени и надеждни и отговарят на критериите за качество. Доброто функциониране на водопроводните системи предпазва дома от проблеми с трудно предвидими последици.


Прокарване на ел.инсталация

    Във всеки дом рано или късно се налага прокарване на ел.инсталация. Тя осигурява осветление за помещенията и по този начин способства за по-добрият начин на живот. В наши дни доброто функциониране на инсталацията позволява създаването на комфорт и уют в големи количества.


Промяна на ОВ инсталация и монтаж на радиатор под новоизграден прозорец

    Промяна на ОВ инсталация и монтаж на радиатор под новоизграден прозорец е полезна за клиентите ни услуга. Тя им позволява едновременно да се възползват от две неща. Благодарение на тях жилището става по-комфортно и уютно.


Оформяне на свод

    Оформяне на свод е често срещан подход при опитите да се промени положително обстановката в дома. Арките и сводовете са съществена част от жилищата, благодарение на които се постигат отлични резултати. Наличието на комфорт и уют се усеща по всяко време на деня.


Полагане на замазка с цел изравняване на нивото и скриване на стълбите

    Технологията замазка има широко приложение н съвременното строителство. Благодарение на полагане на замазка с цел изравняване на нивото и скриване на стълбите всеки дом може да промени положително облика си в изцяло положителна насока.


Обръщане на новия прозорец и шпакловане на стени и тавани на новосъздаденото помещение

    Някои от услугите в сферата на строителството и ремонтите са пакетни и предлагат на клиентите възможността да се възползват от две неща едновременно. Точно такъв е случаят с обръщане на новия прозорец и шпакловане на стени и тавани на новосъздаденото помещение.


Полагане на подова настилка – теракота, гранитогрес, паркет, ламинат и др.

    Полагане на подова настилка е съществена част от ремонта на дома. Настилката трябва да отговаря на високите съвременни изисквания за качество. Не на последно място тези материали покриват европейските стандарти.


Боядисване

    Има много начини да се направи качествено боядисване на всяка една стая в дома. Могат да се използват разнообразни бои, но латексът е едно от най-добрите решения. Той е едновременно по-евтин и траен, а това има огромно значение за комфорта и уюта.


Изработка на кухня по поръчка

    Изработка на кухня по поръчка ние предлагаме на всичките си клиенти, които искат модерно обзаведен дом. Кухнята е едно от най-значимите помещения в жилището, в което се извършват всички домакински дейности. Това налага тя винаги да изглежда на високо ниво.


Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела

    При монтаж на ключове, контакти и осветителни тела трябва да се имат предвид много важни фактори. Един от тях е например наличието на скрити кабели, които са невидими за окото. Те могат да създадат много проблеми, включително и късо съединение.


Покрив на балкона, ако е последен етаж

    Направата на покрив на балкона ако е последен етаж може да доведе до чудесни резултати. Това е един от начините за създаване на повече комфорт и уют. Покривните конструкции предпазват допълнително от вредните влияния на резките промени в климатичните условия.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още