0877 553 643

Ел.услуги  >  Ел.услуги

Ел.услуги


   Ел.услуги се предлагат от голям брой фирми, защото от тях винаги има нужда по всяко време на деня. Докато ремонтирането на жилището по принцип се отлага за неопределен период от време, то поправката на някои от многобройните домакински уреди не може да търпи отлагане. Независимо дали става въпрос за фурната, миялната машина или пък тостера, всички тези уреди трябва да функционират пълноценно. Без тях става невъзможно извършването на елементарни домакински задължения. Монтирането на контакти също влиза в този вид услуги. Такива са необходими във всеки дом и обикновено се монтират в хода на основния ремонт. Контактите са предмет, благодарение на който се осигурява електричество за уредите като телевизор, компютър и пр. Всичко това се извършва от професионалисти в сферата на електричеството, каквито работят в повечето занимаващи се с подобна дейност фирми. В наши дни едва ли е възможно воденето на пълноценен живот без наличието на електричество 24 часа в денонощието.   Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Задължителна такса посещение 30лв, за работен ден и в работно време!

Обявените цени са базови, без ДДС!
   Поправянето и монтажът на електрически табла и инсталации е друга дейност, извършвана в сферата на ел услуги. Те са необходими във всички жилищни входове и други сгради, защото по този начин се осигурява денонощно осветление. Специалистите от тази сфера освен всичко изброено до момента разполагат с необходимите компетенции и опит и когато трябва да отстранят някаква повреда. Такава възниква например тогава, когато някои от контактите в дома изхвърля искри или пък издава пукане. Ако такъв признак в действителност е на лице, незабавно трябва да се вземат необходимите мерки. Често в резултат на късо съединение е възможно не само да се прекъсне електрозахранването в целия вход, но дори и да се предизвика пожар. Ето защо подобна повреда трябва да бъде отстранена възможно най-бързо преди да е предизвикала далеч по-сериозни и непоправими последици. Ел.услугите са почти толкова разпространени и използвани в ежедневието, колкото и вик. Днес без ток едва ли може да се живее пълноценно. Това най-добре се знае от всички онези, които работят например на компютри. За тях постоянното наличие на ток е почти толкова важно, колкото и това на Интернет. За щастие фирмите разполагат с достатъчно опитни специалисти, които са способни да разрешат всеки проблем.


    Ел.услуги включват и прокарването на електричество в жилището. Например в много къщи, които са построени извън града или в покрайнини, достъпът до електричеството е затруднен. Това налага намесата на специалистите, които да го прекарат във всички помещения. Като цяло обаче поправката на домакинските уреди е това, с което най-често се свързват този вид услуги. Причината е напълно основателна – именно с този проблем най-много в ежедневието се сблъскват домакинствата. Както миксерът, печката или хладилникът могат да се развалят по всяко време на деня и то внезапно, това може да се случи и с фритюрника, ютията и още много други. В голяма част от случаите повредите са неотстраняеми, което налага до купуването на нови продукти. Ако обаче извършването на поправка е възможно, не е необходимо веднага да се купуват нови уреди. Всичко зависи от дошлите в дома специалисти, които първо установяват причината за повредата и едва след това пристъпват към нейното отстраняване.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още