0877 553 643

Изработка на мебели  >  Изработка на мебели

Изработка на мебели


Всяка една изработка на мебели е свързана с редица детайли, които имат значение за добрия завършек на работата. Преди всичко, клиентите трябва да са наясно с концепцията си за обзавеждането на дома или офиса, за да може след това да се пристъпи и към вършенето на работа. Трябва да се има предвид, че въпреки голямото разнообразие от материали, далеч не всички са подходящи за направата на мебели. Най-често се използват дърво и дървени иматации, което има лотика предвид трайността на материала и възможността той да се вписва добре в различните интериори. Но ако искаме качествена дървесина, тя трябва да е подложена на редовни грижи и да се съхранява в подходящите за целта условия. За крайния срок на изпълнение на поръчката, немалка отговорност имат и самите клиенти. Колкото по-бързо се уточнят подробностите и не се стига до постоянни промени в концепцията, толкова по-бързо ще върви работата.
Офертата се дава след оглед на място!
Задължителна такса посещение 30лв, в рамките на София, за работен ден и в работно време!Изработка на мебели от дърво, метал или друг материал е често срещана и предлагана услуга във фирмите, работещи в бранша. Металните изделия и конструкции са подходящи, но най-вече за врати, огради и външни постройки. Здравината и издържливостта им ги правят удачно решение във всеки един дом. Възможно е да решим да имаме метални мебели и за вътрешната част на дома, но това до голяма степен зависи от особеностите на помещенията и най-вече вкуса на клиента. Всеки в днешно време се стреми да намери най-доброто възможно решение за обзавеждане, ето защо първо трябва добре да се проучи пазара и неговите предложения. Някои мебели могат да са комбинирани, тоест при изработването им да се използват два или повече видове материал. Освен изработката им, е важно да се обърне внимание  и на тяхната тапицерия. И ако плюшът и кадифето се считат за удачни решения, не бива да забравяме и за многобройните варианти с кожа. Макар коженото тапициране да има свойството да запарва, и до днес то си остава едно от най-добрите и практични решения не само за домашните и офисни мебели, но и за личните ни автомобили. Всичко това естествено са само част от вариантите, пред които евентуално биха могли да се спрат потребителите.

                Един от най-важните фактори при изработка на мебели си остава крайната цена на услугата. Клиентите задължително държат да са добре информирани относно ценовите стойности на предлаганите продукти и услуги. Освен това е възможно в хода на работата, поради промяна в концепцията, да се стигне до повишаване на крайната цена. Не е изключено повишение да се получи и поради други фактори, например превозването на материала. Всичко това така или иначе влиза в крайната цена, а доставката и огледът също са фактори за крайната стойност на цената. Мебелите за дома и офиса са много важни с оглед на цялостното му обзавеждане. Много по-добре е да дадем пари за скъпи и качествени материали, вместо да спрем избора си върху евтини предложения със съмнителна стойност. Всеки в крайна сметка сам преценява колко може да отдели за мебелна изработка, но обновяването на мебелите е задължително за повече комфорт и уют.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още