0877 553 643

Кърти чисти извозва  >  Кърти чисти извозва

Кърти чисти извозва


   Услугата кърти чисти извозва е една от най-масово разпространените в сферата на строителството. Тя неслучайно се нарича точно така, защото се извършва в определена последователност. При началото на ремонтните дейности неизбежно се започва с къртенето на стените. Макар често хората да се опитват да извършат това сами, много по-удачно е да се предпочете помощта и услугите на професионални специалисти. При къртенето могат да възникнат усложнения, особено в банята. Те произлизат от скрити кабели, а също и поради по-ограничената площ на помещения като банята. Освен това за къртенето са необходими оборудване и инструменти, с каквито разполагат единствено строителните фирми. Тази дейност винаги е била изключително разпространена както в наши дни, когато строителството се развива с ускорени темпове, така и преди много години. Къртенето е необходимо и в случаите, когато се налага подменяне на старите плочки с нови. С това започва почти всеки ремонт, независимо дали става въпрос за апартамент или къща.Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!   Следващ етап в услугата кърти чисти извозва е чистенето. Неизменно след като къртачните дейности приключат, се натрупват огромни количества отпадъци и боклуци. В това число влизат остатъци от строителните материали и лепила, прах, мазилка и пр. Оставени за дълго време непочистени, отпадъците могат в еднаква степен сериозно да замърсят околната среда и да увеличат риска от увреждане на човешкото здраве. Край много външни стени на къщи и други строителни обекти е често срещано явление непочистените боклуци да престояват дълго време. Те обаче започват да отделят вредни за въздуха частици, в резултат на което със сигурност го замърсяват. Ето защо веднага след като дейностите по къртенето приключат, е необходимо да се пристъпи към почистването на ненужните материали. Професионалните строителни фирми непременно поемат ангажимента по почистването. То се извършва бързо и за кратко време, в резултат на което може да се продължи с ремонта и в останалата част на жилището. Почистването на боклука впрочем е една от най-значимите стъпки, които съпътстват всеки ремонт. Освен че по този начин се освобождава място и ремонтните дейности протичат гладко, няма шанс за замърсяване на природата или пък рискове за здравето. Ето защо отпадъците се почистват непосредствено след края на къртенето.


    Извозването на строителните отпадъци на безопасно място е третият етап, от който се състои услугата кърти чисти извозва. И това, както чистенето, е ангажимент на наетата да извърши ремонт строителна фирма. За тази цел специалистите разполагат с необходимото оборудване. То включва чували и торби, в които на първо време се събират отпадъците. Освен това са необходими бусове и камиони, с които да се извозят отпадъците до някое сметище. Не са малко случаите, когато поръчителите на ремонта решават сами да се заемат с извозването, ползвайки личния си автомобил. Освен че губят повече време, те със сигурност нанасят сериозни и понякога непоправими щети на колата. Прахта и останалият боклук могат да увредят тапицерията или купето на автомобила. Извозването е финалната част от ремонта на банята, който започва с къртенето на стените. Предлаганата услуга се извършва в тази последователност и със сигурност е една от най-популярните и често използвани в сферата на ремонтните дейности.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още