0877 553 643

Декоративни мазилки  >  Декоративни мазилки

Декоративни мазилки


   Наличието на декоративни мазилки като възможност за създаването на модерен и уютен дизайн е една чудесна възможност за всички хора коренно да променят обстановката в своите домове и офиси. Вариантите в това отношение са много, като често пъти се предпочитат имитациите на ръжда и бетон. По този начин, благодарение най-вече на италианските и венециански продукти ,спокойно можем да се пренесем назад във времето и да обзаведем дома си в духа на викторианските традиции. Мармотино, Траветино и Стуко Венециано са само три от ключовите продукти, които днес се предлагат на българския и чуждестранен пазар и са достъпни за всички, които отдавна мислят как да променят дома си в правилната насока, така че той да е постоянно уютен и комфортен. Същото се отнася и за офисите, които са работни места на доста хора и които поради служебните си ангажименти прекарват доста време там. За щастие днес мазилките от типа декоративни са лесно изграждащи се.


Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!


    Износоустойчивостта и здравината на декоративни мазилки е първото по-важно нещо, което трябва да се каже за тях, защото именно благодарение на тези си характеристики те за са предпочитане пред употребата на класическите лакове и бои. Един от предпочитаните варианти е мазилката от глина, която освен че е екологично чиста и безопасна за здравето, съдържа и допълнителни елементи, всеки един от които е характерен със здравината си. Така например тази мазилка включва освен вече споменатата глина, още пясък, слама и влакна от коноп. Относителната влажност на въздуха се запазва при наличието на подобна мазилка, а не на последно по важност място се постига и пълната абсорбация на въздуха. Тя е препоръчителна, когато се стели гъст цигарен дим или пък когато се приготвя храна в кухнята. Що се отнася пък до мазилките от вар, по своята същност те са антисептични и предотвратяват на сто процента израстването на гъбички, плесен и всякакви други вредни образования. Това са само няколко от вариантите за всички хора, но за да вземат възможно най-правилното решение, те трябва да се запознаят с технологията на изграждането на мазилките, която в общи линии протича на няколко основни етапа.


     Импрегнирането, финото шпакловане и накрая боядисването са трите свързващи звена, които спомагат за направата на декоративни мазилки. Започва се с полагането на основен и заздравяващ слой, след което идва ред и на финия абразив. Той изпълнява ролята на сцеплител между стената или тавана. Що се отнася до шпакловката, филмирането на повърхността се прави с паста, която има за цел да я изглади идеално и да я лиши от грапавините и разните участъци, изпълнени с неравности. Коригирането на основата е друг съществен елемент, който е свързан с шпакловката. Накрая идва ред и на боядисването, което на свой ред се характеризира с полагането на интериорна боя или мазилка от типа декоративна върху повърхност, която е предварително подготвена за работа. При определени декоративни бои задължително се слага и цветна основа, а интериорните бои с гарантирано качество са това, от което всеки се нуждае. За щастие на пазара има доста водещи европейски производители в тази насока.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още