0877 553 643

Баня  >  Баня

   В последните години един от най-търсените артикули за всяка баня е душ кабината. Тенденцията е чрез тях банята да бъде разделена на сухо и мокро пространство. И в този случай като при ваните има голямо разнообразие от модели – овални, квадратни или правоъгълни. Предлагат се и душ кабини с плъзгащи се или с отварящи се врати, както и прозрачни или пък с матирано стъкло. Дебелината на стъклото е различна и може да варира примерно между 6 и 8 мм. Много хора обичат да съчетават едновременно хигиенните и здравословни процедури. За всички тях съществуват парни и хидромасажни душ кабини. Необходимо е обаче не само да се купи душ кабината, а и всичко необходимо за нейното пълноценно окомплектоване – душ корита или поддушови ванички. Правят се и плотове за баня по поръчка. Те се изработват по размери и проекти на клиентите, като материалите могат да бъдат различни. Например има плотове от гранит, от технически камък или от ПВЦ. Плотовете с вградена мивка също са добър вариант, а по отношение на цветовете изборът е богат.

Онлайн запитване

   Един от най-важните и ценни артикули за всяка баня е огледалото. То е не просто необходимост, а един модерен аксесоар, който придава допълнителна красота и стилност на помещението. Огледалата могат да бъдат кристални или такива с вградено осветление, увеличени или пък с шкаф. Вариантите са много и са напълно способни да преобразят коренно банята, като я направят още по-уютна и стилна. Има и огледала с нагревател против изпотяване, които са безспорно един от най-модерните артикули. Освен изброените приспособления, банята трябва да разполага и с достатъчно добро и надеждно осветление. То непременно трябва да бъде издържано в стилово отношение и да подчертае индивидуалността на дизайна. От друга страна то трябва да бъде достатъчно безопасно предвид обстоятелството, че баните по своя характер са мокри помещения. Осветителните тела са с различни големина и форма. Много популярни са т.нар. „лунички”, които имат предимства пред стандартните лампи. ЛЕД осветлението също  е много предпочитан вариант, защото съдържа в себе си трайност, безопасност и пестене на енергия. При добро и качествено обзавеждане на банята тя се превръща в едно изключително стилно и комфортно помещение.


   Добре обзаведената баня е основен приоритет на много хора, защото по този начин се създава повече уют и комфорт в дома. Има много и най-разнообразни аксесоари, които са необходими за това помещение. Благодарение на тях то функционира пълноценно и предлага редица удобства на всички, които го ползват. Едно от първите неща, които се избират за банята, са душ или вана, като изборът в това отношение е индивидуален. Ваната е елемент, който едва ли някога ще излезе от мода. Нейната употреба е дори въпрос на култура – не просто хигиенна обикновена процедура или пък отморяващ и здравословен начин за прекарване на свободното време. В магазините се предлагат различни модели, като личат опити да се следват най-съвременните тенденции. Така например се предлагат вани с различни размери, подходящи за малка или голяма баня. Разнообразието от форми също е голямо, например ъглови, овални и правоъгълни. Различните форми позволяват вграждането на ваната в различни по размер бани.