0877 553 643

Боядисване  >  Боядисване

   Почти всеки ремонт на дома включва боядисване на някои от стаите. Най-лесният начин да се освежи дома е като се сменят цветовете на стените и таваните. При технологията на боядисването обаче много често се наблюдава подценяване, което в крайна сметка изиграва лоша шега и не води до постигането на желания ефект. Ние сме професионалисти в този бранш, ето защо отлично познаваме всички тънкости на занаята. Като такива прекрасно знаем, че нанасянето на боята е всъщност последния аспект от този процес. Напуканата мазилка или неравномерните цветове се появяват често при онези, които са пропуснали тази изключително важна подробност. На първо място е необходимо уверението на сто процента, че стените са идеално гладки. След това идва ред на тяхното грундиране – съществен елемент от процеса на работа. Поради изключително различните предназначения на грунда, изборът на качествен продукт в много случаи се оказва труден за потребителите. Грундът може да е за дървени повърхности, пластмаса или дори метал. Онлайн запитване


   Предписаната от производителите на латексове и бои гъстота трябва на всяка цена да се спазва – това е еоще един ключов момент при извършване на боядисване.За важността на спазването на гъстотата говори факта, че самоцелната плътност почти винаги води до неприятни последици. Например ако вместо предписаните два тънки слоя боя се нанесе един по-дебел, вероятността от напукване е много голяма. Това се отнася за боядисването на всякакви повърхности, независимо от какъв материал са. Шпакловката на стената е друг ключов момент, който е много важен преди да се пристъпи към същинската част на боядисването. Мазилката на стената и качеството на тухлите имат решаващо значение за това на какво ниво ще се извърши шпакловането. В допълнение към това тухлите имат немалък принос и за перфектната топлоизолация, която предпазва дома от студа навън. Ние предлагаме боядисване на всички помещения в дома или офиса, като използваме единствено продукти с доказано качество и надеждност. Това гарантира постигането на оптимални резултати и създаването на траен и продължителен комфорт. Нанасянето на нова боя почти винаги освежава дома по желания начин и го превръща в още по-уютно място за живеене. В зависимост от големината на помещенията, трае и процеса по боядисването.


   Боядисване може да се извърши с боя, латекс или и двете едновременно. Всичко в случая зависи от личните вкусове и предпочитания, а те са винаги различни. Латексът има редица предимства, между които се открояват по-бързото съхнене и достъпната цена. При него е малко вероятно да останат неизравнени повърхности или пък следи от пръски, които се забелязват по стените. Много е важно по време на работа да се осигури защита за очите и лицето, тъй като частиците боя почти винаги водят до сълзене и дразнене на очите. Ето защо специалистите трябва да си сложат маски или очила, които да ги предпазват от боята. Професионалните ни специалисти могат с лекота да боядисат всеки дом или офис, при това с най-доброто и съвременно оборудване. Тъй като работим от дълги години на пазара, вече се ползваме с доверието на голям брой клиенти. Всички те могат да разчитат, че домът им винаги ще е в отлично състояние.