0877 553 643

Строително-ремонтни услуги  >  Строително-ремонтни услуги

   Всички строително-ремонтни услуги целят да подобрят обстановката в дома и да създадат пълноценен комфорт и уют. Ето защо ние непрекъснато предлагаме качествени решения за обзавеждането, които да удовлетворят желанията на клиентите. Всички те искат най-доброто за дома, като то се постига с навременното извършване на ремонт. Без значение дали той е основен или частичен, отлагането му не е препоръчително. Вместо това трябва възможно най-бързо ремонтът да се осъществи и така желаната промяна в дома ще стане факт. Тъй като ние сме професионалисти и отлично познаваме занаята си, сме в състояние да извършим ремонти от различен характер. Това е възможно благодарение на разнообразните услуги, които са на разположение на клиентите. При поръчката на ремонт всички те имат определени изисквания  и предпочитания, които ние се стремим да спазваме. Също така обаче в случай на нужда им даваме съвети и препоръки, които целят да ги предпазят от взимането на грешно решение. Услугите в този бранш са различни, като без тях извършването на надежден ремонт е невъзможно. Онлайн запитване

   Една от най-популярните строително-ремонтни услуги е поставянето на изолация. Тя има хиляди предимства, но преди всичко осигурява през цялата година подходяща стайна температура за помещенията. Наред с това изолирането навалява драстично разходите за електричество, които набъбват рязко в разгара на зимния сезон. Както външната, така и вътрешната изолация имат положителни характеристики. Те водят и до решение на проблема, свързан с образуването на влага и конденз. Това обаче е само една от ремонтните услуги, предлагана от нашата фирма. Шпакловането на стените и тяхното измазване също е неделима част от сферата на ремонтите. За тази услуга ние използваме качествено оборудване и материали, които да гарантират постигането на отлични крайни резултати. За направата на шпакловка непременно трябва да се използва грунд, с който предварително да се намажат стените. След това трябва да се изчака неговото пълно изсъхване, преди да се пристъпи към същинската работа. Макар че изсъхването отнема поне няколко часа, после останалата част от работата протича със сравнително бързи темпове. Друга услуга е лепенето на плочи, които са от особено значение за доброто състояние на банята и кухнята. Ако даден ред не е залепен стабилно, след време неизбежно се стига до разместване.


    Това може да създаде проблеми не само на обитателите на дома, но и на други жилища в същата кооперация. Ето защо при извършването на тази ремонтна дейност на всяка цена е необходимо да се работи прецизно. Това се постига посредством употребата на качествени и надеждни лепила, които да захванат здраво плочките. Също така оставените празнини трябва да се запълнят, което да доведе до качествения завършек на работата. Освен тези услуги, ние предлагаме още поправката на тръби и канализации. Такива има във всяка баня и кухня, а оставянето им в лошо състояние може да причини наводнения. Ето защо дори е препоръчително поне веднъж в годината да се прави профилактика на системите, които целят почистването им от евентуално попаднали трайно вътре отпадъци. Такива се трупат всекидневно, но ако останат продължително време непочистени, рано или късно създават множество проблеми. Като професионална фирма нашите строително-ремонтни услуги се извършват на необходимото високо ниво.