0877 553 643

Шпакловка с мрежа  >  Шпакловка с мрежа

   Има най-различни и разнообразни неща, които на всяка цена трябва да се съобразят при изпълнение на технологията шпакловка с мрежа. Освен че винаги се започва от стряхата на покрива и разстоянието между отделните мрежови парчета трябва да е минимум десет сантиметра, също така ъглите на технологичните отвори трябва да получат допълнителна армировка посредством второ парче, което е разположено на 45 градуса спрямо отвора. След нанасянето на мрежите се поставят лайсни, които често биват изработени от един от най-надеждните и здрави материали в съвременното строителство – пвц. Те се слагат не само по всички ъгли на фасадата, но също и на терасите и плотове за прозорци. С цел по-добре да се изравнят повърхностите на фасадите, е необходимо да се шпаклова втори или дори трети път – всичко зависи от конкретната ситуация. За  нас като истински професионалисти няма нищо по-важно от постигането на максимално добри и трайни резултати, така че клиентите да са доволни в пълна степен от гласуваното ни доверие. Онлайн запитване

   При косото греене на слънчевите лъчи е препоръчително да се извършват проверките по отношение нивото на равнинност при технологията шпакловка с мрежа. В противен случай има голяма вероятност някоя вдлъбнатина или грапавина да остане незабелязана, а това определено е нещо, което не искат както порчителите, така също и извършителите на шпакловката. Завиването на прозорците със залепен с хартиено тиксо найлон е повече от желателно преди началото на работния процес поради простата причина, че така те са трайно и надеждно защитени от евентуални увреждания. Вътрешните ъгли обаче може и да имат нужда от известна деформация, която непременно трябва да се извърши. Що се отнася до найлона и тиксото, след приключване на цялата работа по шпакловането те се изхвърлят, защото повече не са нужни. Това са част от нещата, които всяка фирма от нашия бранш би трябвало да прави при всички случаи, когато получи поръчка за шпакловане с мрежа. Тя е подходяща за сгради с различна големина и особено за административните, които непременно трябва да изглеждат винаги в добро състояние. Тъй като фасадите на повечето сгради са външни, то именно тази част от тях в най-пълна степен свидетелства за намесата на професионални специалисти.


   Услугата шпакловка с мрежа далеч не е единствената, която ние като професионална фирма от строително – ремонтния бранш предлагаме на своите клиенти. Ние винаги се стремим да оправдаваме тяхното доверие по такъв начин, че след време те да ни го гласуват отново. За да постигнем създаването на лесна комуникация между двете страни в хода на работния процес, ние се опитваме да опознаем клиентите си възможно най-добре, а респективно и техните лични вкусове и предпочитания. Шпакловането с мрежа определено върши добра работа в случаите, когато на сградата трябва да се придаде цялостен и завършен облик. Благодарение на качествените лепила, които ние предлагаме на клиентите, те си гарантират постигането на максимално добри крайни резултати в дългосрочен план. Наш основен приоритет е да си вършим работата на необходимото професионално и високо ниво, независимо дали правим шпакловане с мрежа, лепене на плочки или която и да било от другите дейности, които предлагаме.