0877 553 643

Саниране  >  Саниране

   Саниране на сгради и покриви е процес, който е пряко свързан с дейността на голям брой строително – ремонтни фирми. Ние предлагаме тази услуга на всички наши клиенти, като освен това разполагаме с добре обучен и надежден персонал. Специалистите ни си разбират прекрасно от работата, ето защо винаги довеждат нещата до успешен край. Процесът е известен още като топлоизолация и е свързан с поставянето на топлоизолационни материали на стените от вътрешната и външната страна на дома. Независимо дали той е апартамент или къща, благодарение на санировката повишаването на стайната температура през лятото е сто процента гарантирана. Освен че спомага изключително много за затоплянето на помещенията, този процес е по всяка вероятност най-ефикасният с оглед повишаването на енергийната ефективност. Това е несъмнено много важно за всички хора и един от проблемите, които най-често се обсъждат. Като част от високите съвременни изисквания за елегантност и безопасност на сградите, санирането стои на едно от челните места. Онлайн запитване

   Ние предлагаме саниране на всякакви сгради и гарантираме за качеството и надеждността на използваните материали.С полагането на материали с високо качество за подобряването на топроизолацията, може да се стигне до увеличение на коефициента на цялата изолация. С течение на времето направената в момента инвестиция ще се възвърне. Това става посредством намалените в значителна степен разходи за електроенергия, вода и парно. Всъщност санировката невинаги се прави от хора, разбиращи от този занаят. Тези специалисти влагат материали с много по-ниско качество и надеждност и взимат единствено парите на клиентите. Ето защо ние горещо препоръчваме да не се доверяват на всеки, а най-напред да направят внимателно и старателно проучване. Цялостното саниране е най-добрият вариант, а не само поставянето на изолация от външната или вътрешната страна на дома. Няколко са основните дейности, които ще повишат драстично комфорта във всички жилищни помещения. На първо място това е полагането на материали от външната и вътрешната страна, както и на подовите и таванските настилки. Ремонтирането нап покривната конструкция също е много важен и съществен елемент. Това има за цел да предотврати пропускането на влага, защото със сигурност би се стигнало до появана на плесен и мухъл.


   Смяната на дървената дограма с алуминиева или ПВЦ е също част от цялостното саниране. Възможно е поставянето отново на дограма от дърво, но задължително със стъклопакет. Ремонтът на вентилационната система и полагането на хидроизолация са други две дейности, пряко свързано с процеса на поставянето на санировката. Не на последно място е важно да се смени инсталацията за електричество в дома. Всички тези изброени дейности със сигурност ще доведат не само до подобряване на комфорта и уюта, но също така и до качествено саниране. Като професионална фирма с богат опит ние отлично познаваме технологиите на процеса, ето защо сме сигурен и надежден избор. Клиентите, които вече са ни се доверили, прекрасно познават високото ниво на нашата работа и качествените материали, които използваме по време на работа. Със санирането на сградите те веднага променят коренно своя облик в положителна насока и освен това стават затоплени през студените зимни дни. Макар и цените на санирането понякога да са високи, плащането им наистина си струва.