0877 553 643

Ремонт на врати  >  Ремонт на врати

При извършването на ремонт на врати ние се ръководим от няколко основни принципа, които винаги са ни помагали да печелим клиентското доверие. На първо място това е предлагането на качествени материали и оборудване, което да гарантира ефикасната поправка на всяка една повредена врата. Също така за нас е от съществено важно значение да установим лесна двустранна комуникация, тъй като това в значителна степен спомага за по-лесното протичане на работния процес. Вратите за дома, офиса или всеки друг търговски обект са един от най-важните продукти на обзавеждането, ето защо е важно не само да се избират внимателно. Не по-малко значим е факторът здравина и устойчивост, който гарантира, че вратата няма да се увреди за дълъг период от време. Ако все пак това се случи поради една или друга причина, то нашите специалисти са в състояние да предложат едни от най-добрите и оригинални ремонти. Това се дължи на нашия богат опит, натрупан през годините по време на практиката. Онлайн запитване

  Цената на всеки ремонт на врати е различна, като всичко до голяма степен зависи от модела на вратата, а също така и от нивото на увреждане. Всеки един от тези два фактора не бива да бъде подценяван, защото всъщност изиграва важна роля за извършването на качествената и надеждна поправка на вратата. Ние предлагаме чисто нови патрони или панти, а също така и каси за вратите при положение, че някои от тези компоненти в действителност се нуждае от смяна. Също така за всичките си клиенти, които искат да сменят старите си врати с нови, ние разполагаме с изключително разнообразни и оригинални решения. От своя страна интересуващите се хора могат по всяко време да се свържат с нас, за да уточнят всички подробности и детайли, които ги интересуват. Това те могат да направят посредством изпращането на имейл или обаждането на телефонен номер. Независимо от начина на контактите, специалистите ни винаги отговарят подробно и изчерпателно на всички въпроси, свързани с ремонтните дейности и процедури по вратите. Също така от страниците на сайта ни клиентите могат да видят снимки на различни обекти, в кото сме извършвали работа и така да преценят обективно дали услугите ни им допадат.


    Ремонтните дейности са изключително разнообразни и могат да засягат различни части на дома и офиса. Често възниква нуждата от ремонт на врати за баня или всяко едно друго помещение, което е напълно нормално. Това се налага особено в случаите, когато вратата е монтирана преди дълъг период от време и вече трябва на всяка цена да се замени. За повреди във вратите обаче вината нерядко е и в самите клиенти, които проявяват невнимание. Така например силното затръшване на вратата или продължителното оставане в отворено състояние, могат да доведат до счупване при по-силен вятър. Ето защо ние предлагаме най-добрите решения при всяка една такава ситуация, като отлично познаваме вкусовете и желанията на клиентите си. Те могат да са сигурни на повече от сто процента, че няма да ги разочароваме, а ще поправим вратите им по начин, който в пълна степен да оправдае очакванията им за постигането на добри крайни резултати.