0877 553 643

Основен ремонт на апартамент  >  Основен ремонт на апартамент

   Ние извършваме основен ремонт на апартамент, независимо дали той се състои от една или повече стаи. Това се дължи на богатия опит на нашите специалисти, които вече от дълго време работят в строително-ремонтния бранш. Апартаментът винаги се нуждае от ремонт, особено ако такъв не е извършван в продължение на дълги години. Той включва разнообразни неща, като най-честите от тях са боядисването на стените, таваните и подовите настилки с бои или латекс. Смяната на тапети и налепването на нови плочки в кухнята и банята също са сред дейностите, които се извършват редовно в основните апартаменти при ремонт. От плочки имат нужда и коридорите, като за тях най-добър е гранитогресът. Той се предлага в богати разцветки, включително и в черно-бели цветове. Такива квадратни плочки често са предпочитани за коридорите не само на апартаменти, но също така и за поликлиники и други болнични заведения. Поставянето на дограма или щори също е основна ремонтна дейност, която съпътства основния ремонт на жилището. Онлайн запитване

   Специалистите ни отлично знаят как да извършат основен ремонт на апартамент на необходимото професионално ниво. За целта използваме само материали, които са с доказано и надеждно качество. Ремонтните дейности в апартамента траят различно, но често могат да приключат и по-рано от предварително уговорените срокове. Това става, когато обитателите на апартамента не са там по време на ремонта. По този начин на специалистите се осигурява повече свободно пространство и те работят спокойно и без излишно забавяне. За да не се стигне до дълготрайно забавяне на ремонта, също така мебелите трябва да се преместят на достатъчно безопасно разстояние. Освен че по този начин се освобождава повече място, повърхностите им не са застрашени от надрасквания и сериозни увреждания. В резултат на увреждането на мебелите поради ненавременното им преместване обитателите на дома са принудени да отделят допълнителни средства за покупката на ново обзавеждане за хола или спалнята. Основният ремонт на апартамент трябва да се извършва във време, което е подходящо за такива дейности. По традиция това става през лятото, когато има повече слънце и подходящи температури. Що се отнася до цената на ремонт от такъв мащаб, тя е различна и зависи от редица фактори.


    Предлаганият от нас основен ремонт на апартамент е съобразен напълно с желанията на клиентите и се стреми да отговаря на техните индивидуални вкусове. Като истински професионалисти с богат опит специалистите предлагат разнообразни интериорни решения, които да направят апартамента още по-приятно място за живеене. За целта се използват различни по цвят бои, мебелировка и други подобни похвати. Апартаментите на всяка цена трябва да се ремонтират основно, особено ако всичко в тях е вече твърде старо и изхабено. Това създава единствено чувство на дискомфорт, което е дразнещо за всички обитатели на жилището. Ето защо независимо от крайната цена, ремонтът на апартамента освежава обстановката и променя в положителна посока неговият облик. Всеки апартамент е по-приветлив и освежен след извършването на основен ремонт, какъвто фирмата ни предлага и осигурява на всичките си клиенти. Благодарение на качествените материали и организираната професионална работа, ние винаги оправдаваме очакванията на клиентите и те получават крайните добри резултати.