0877 553 643

Окачени тавани  >  Окачени тавани

   Представителните офиси и обществени сгради в наши дни категорично са завладяни от окачени тавани в стаите. Причината за това е напълно основателна и логична – те придават на помещенията цялостен и завършен облик. Също така голямото разнообразие от декоративни пана по отношение на цвета и повърхностната структура е практически огромно и неизчерпаемо. Ето защо архитектите могат лесно и без притесение да дадат воля на въображението си, което да доведе до създаването на отлични тавани с дълготраен ефект. Благодарение на многобройните опции, в наши дни е възможно изграждането на най-различни начупени тавани, каквито има в стаите на много домове и офиси. Едно от най-ценните предимства на паната се състои в лесното им заменяне в случай на нужда. Този фактор също не бива да се подценява от клиентите, които държат на това домът им да разполага с надеждно и модерно вътрешно обзавеждане. Много са материалите, които могат да се използват при тази технология и един от най-добрите варианти е гипсокартон. Онлайн запитване

   Немалко свободно пространство остава между декоративните пана и истинския монолитен таван при направата на окачени тавани. Това е особено голямо и ценно предимство, защото позволява прокарването на въздухороводи за климатичната инсталация. Освен това пространството може да послужи още за прокарването на различни тръби и проводници. Преобладаващата част от паната пък са конструирани по такъв начин, че да изпълняват ролята на шумоизолатор. Освен това окачените тавани позволяват монтирането на разнообразни осветителни тела, които в наши дни са различни и едновременно с това много модерни. Благодарение на тях облика на хора или спалнята се променя коренно в положителна насока. Друго важно предимство на този тип тавани са своеобразните функции, които те изпълняват откъм тавана на помещенията. Поради многобройните възможности за изграждането на такива тавани те могат да се поставят и от хора, които не са задължително професионални специалисти в сферата на строителството и ремонтите. Все пак ние препоръчваме на клиентите ни да се доверяват на нас, защото по този начин е невъзможно да се допуснат дребни и невидими на пръв поглед грешки. Те биха могли да имат негативен ефект въррху цялостната конструкция, която няма да е направена на необходимата висота и професионално ниво.


    Днес окачени тавани са неделима част от ежедневието на хората и красят помещенията на много жилищни и административни сгради. Благодарение на положителните многобройни техни характеристики, таваните от този тип са все по-предпочитан избор. За направата им обаче е много важно архитектът да е оставил достатъчно свободно пространство. Единствено когато то е в достатъчна наличност, е възможно да се направят тавани от такъв вид. Ние като професионалисти в сферата на строителството и ремонта препоръчваме горещо таваните от типа окачени на всички, които биха искали да освежат обстановката в дома си по един неповторим и едновременно с това качествен начин. Благодарение на тези тавани, сбъдването и на най-смелите мечти по отношение на обзавеждането е лесно и реално. Ето защо тази технология неслучайно е една от най-предпочитаните и желани от клиентите в наши дни, когато изискванията за качество и стилност в дома са много високи. Ние извършваме услугата професионално, което се дължи на богатия ни дългогодишен опит.