0877 553 643

Лепене на плочки  >  Лепене на плочки

   При лепене на плочки има редица особености и фактори, които оказват влияние за получаването на добри резултати. Всичко на първо място зависи от това в кое помещение от дома е необходимо да се лепят плочки. По традиция това са кухнята и банята, които са две от помещенията в дома с най-голяма важност. В баните плочките се лепят хоризонтално или вертикално, но понякога работата се затруднява значително. Това се дължи преди всичко на ограниченото пространство на помещението, както и на високия процент влажност на въздуха. Лепенето на плочки започва с изкъртването на старите. При извършването на тази начална процедура могат да се получат усложнения, произлизащи от скрити и невидими за окото кабели. Ето защо е препоръчително оборудването да се включи от друга стая с оглед избягването на евентуално късо съединение. Ако такова наистина стане, ще се стигне до забавяне на работата. Също така може да има и последици за самите работници, ето защо това обстоятелство трябва да се вземе под внимание. Онлайн запитване

   Ние предлагаме лепене на плочки за всяко едно помещение в банята. От такива имат нужда и коридорите, като най-предпочитаното и удачно в същото време решение е гранитогресът. Той се продава в разнообразни цветове, които да се впишат добре в обстановката. Често клиентите избират черно-белите плочки, които са характерни за коридорите на редица обществени и административни сгради. Освен стените, плочки могат да се лепят и по подовите настилки. За всяка една индивидуална поръчка ние предлагаме различни варианти на клиентите и по този начин те имат на разположение богат избор. За тях наличието на висок процент разнообразие е повече от важно, за да могат да обзаведат дома си по възможно най-добрия начин. Плочките са разнообразни по вид и цвят и като истински професионалисти ние знаем всичко за тяхното лепене. За да се получи то на необходимата висота, от съществено значение е употребата на качествени лепила. Като такива се считат тези от Италия, но на българския пазар вече има и български продукти. Те също са много качествени и могат успешно да се използват за налепването на плочките в кухнята и банята. Ние предлагаме и лепила, които са на разположение на всички клиенти.


   При лепене на плочки в никакъв случай не трябва да има големи разстояния между тях. Също така работата трябва да се извършва последователно и да не се оставят недовършени редове. Малките пространства между плочките могат да се запълнят с фуги, но винаги трябва да се проверява дали залепването е качествено. Това ще спести множество евентуални проблеми, които ще възникнат в бъдеще. При евентуално разлепване на само една плочка от реда, има голяма вероятност да се наложи разлепването на целия ред. Ето защо за клиентите ни е препоръчително да не извършват тази ремонтна дейност сами, ако нямат достатъчно опит и познания. Вместо това те трябва да се доверят на нашите специалисти, които отлично познават тънкостите на своята работа. Поради това за тях не представлява трудност да залепят плочките в коридора, кухнята и банята. Всичко се дължи на качествените материали и оборудване, с които фирмата ни работи.