0877 553 643

Гранитогрес  >  Гранитогрес

   При лепенето на плочки клиентите ни могат да избират от различни варианти в зависимост от своите вкусове и предпочитания. При избора им също така е от съществено значение за коя част на помещението са предназначени плочките. И докато най-подходящи за банята и кухнята са съответно фаянсът и теракотът, за коридорите се препоръчват плочките гранитогрес. Те са изключително разнообразни по отношение на цвета и модела и при нас могат да се намерят продуктите на някои от най-добрите производители. Благодарение на огромното разнообразие от този вид плочки на пазара, всички клиенти могат да налепят коридорите си точно по начина, който искат. Специалистите ни са истински професионалисти при лепенето на плочки, ето защо работят бързо и организирано и освен това крайните резултати са винаги качествени. От значение за стабилността на плочките е употребата на подходящо лепило, независимо дали става въпрос за тези в коридора, кухнята или банята. Само когато се използва качествено лепило, няма да възникнат бъдещи усложнения. Онлайн запитване

   Лепенето на гранитогрес е също толкова отговорно, колкото и това на фаянс и теракот. С цел да се направи идеална симетрия на плочките, в никакъв случай не трябва да се бърза. Вместо това е необходимо да се отделя толкова време, колкото е нужно и едва тогава да се премине към следващия ред. В противен случай има реална опасност от разлепване на само една плочка, което обаче да се окаже фатално за целия ред. Също така евентуалното напукване на плочките и тяхната нестабилност могат да създадат и други проблеми. Ето защо ние като истински професионалисти винаги работим с най-добрите и качествени лепила, при които появата на такива проблеми е изключена. Българските продукти, които се предлагат на пазара днес, са с отлично качество. Така че клиентите ни могат напълно спокойно да изберат тях за коридорите си без да се притесняват от слаби и незадоволителни крайни резултати. В бранша ни разнообразието винаги е било и ще бъде ключов фактор за клиентите. Единствено когато то е налице, е възможно осъществяването на желания ремонт. Той е често свързан с лепенето на плочки в коридора, които имат огромно значение за цялостния вид на жилището.


     Несъмнено всяко едно помещение в дома трябва да се ремонтира качествено и надеждно. Това обаче в най-голяма степен се отнася за коридорите поради простата причина, че именно в тях първо влизат всички, които дойдат на гости. Това важи и за обитателите на дома. Още с влизането си в него те трябва да бъдат посрещнати от царящите хармония и уют. Поради това изборът на гранитогрес за коридорите е от съществено значение, който може да има огромно влияние в положителна или съответно отрицателна насока за обзавеждането. Нашата фирма предлага едни от най-добрите гранитогресни плочки, които са подходящи в еднаква степен за къщи и  апартаменти. Благодарение на професионалистите ни, залепването на тези плочки изобщо не представлява трудност. За да изглежда домът хармоничен и уютен дълго време, първото необходимо нещо е осигуряването на плочки за коридора. Едва след това може да се пристъпи към ремонт на останалата част от жилището. Плочките гранитогрес са разнообразни, което позволява намирането на най-доброто решение.