0877 553 643

Гипсова замазка  >  Гипсова замазка

   Най-трудната част от гипсова замазка определено е свързано с нанасянето на разтвора по стените. В този процес от работата на всяка цена трябва да се работи прецизно, защото в противен случай има огромна вероятност от постигането на крайно лоши и несъвсем удовлетворителни резултати. Всъщност преди са се започне каквато и да е процедура по шпакловането, е необходимо замазката от гипс да се разтвори във вода. Що се отнася до правилността на движенията, тук също има известен елемент на уловка. Започва се с леко натискане в посока отдолу нагоре, защото в противен случай нещата няма да се получат според очакванията. Сместа, която се нанася по повърхността, независимо дали е стена или нещо друго, трябва да наподобява гъста каша. Едва когато бива нанесен достатъчно материал от замазката, идва ред и на самото шпакловане. То може да продължи по-дълго или по-кратко време, като всичко до голяма степен зависи от прецизността на работата. Само тогава стената ще е в идеалното гладко състояние. Онлайн запитване

   Често при шпакловка с гипсова замазка е възможно да останат места, на които ясно да личат грапавини и неизравнени участъци. Това в никакъв случай не означава, че работата се върши некачествено. Ако такива участъци в действителност са налице, просто трябва да се мине втори път, като това гарантира идеалното изравняване и изглаждане. Възможно е да се наложи и трета финална ръка, която обаче като цяло има по-скоро довършителен финален характер. При наличието на добра замазка няма начин да не се получи сто процента качествено шпакловане, като това е една от най-разпространените и популярни услуги в сферата на строителството и ремонтите. Ние я предлагаме на всички, които искат да имат добре изглеждащ дом в тон с високите съвременни изисквания за елегантност и стилност. Шпакловането с подобна замазка е едно от най-разпространените, като освен чистия гипс, който по принцип е приоритет на майсторите от старата школа, могат да се използват и други заместители. Те се предлагат на българския пазар на напълно достъпни и преференциални цени, ето защо са във финансовите възможности на голяма част от клиентите. Те с готовност  инвестират необходимото, за да се радват на дълготраен комфорт и уют.


    Качествата на гипсова замазка са много и всички те са в положителен аспект, което е основната причина тя да се предпочита масово почти винаги, когато нещата опират до направата на качествена и надеждна шпакловка. Всеки, който се интересува повече от тази услуга и от дейността ни като цяло, може да разгледа страниците на сайта ни, в който има снимкови материали от работата ни на различни обекти. В това число влиза и шпакловането, което е един от основните строително – ремонтни процеси. Едва ли има съмнение, че да се шпаклова със замазка от гипс е не само много разпространено, но също така и ефикасно. За разлика от много други материлаи, тази замазка е на първо място евтина и качествена едновременно, хваща за значително кратък период от време и  почти винаги дава очакваните резултати. Предвид всичко това едва ли има съмнение, че именно този вид замазка е най-добрият вариант за тези, които искат трайна и надеждна шпакловка.