0877 553 643

Гипсова шпакловка  >  Гипсова шпакловка

   Ние предлагаме гипсова шпакловка за всичките си клиенти, които държат на качествения и надежден ремонт на дома. Практически шпакловането е един от основните процеси, които съпътстват последвалите добри резултати от цялостния ремонт. За да се получи шпакловката от гипс на желаната висота, има няколко неща, които винаги трябва да се взимат под внимание. На първо място това са инструментите, с които ще се извършва цялата налична работа по шпакловането. В никакъв случай не е задължително те да са чисто нови или наскоро купени – същият успех ще постигнат и старите, стига обаче да са грижливо поддържани. Именно по този начин процедират голяма част от майсторите, които са кадри от така наречената стара школа. Обикновено те разполагат с добре съхранявани и винаги в изрядно състояние инструменти, които шпакловат също толкова ефикасно, колкото и новите. Днес предвид огромното разнообразие от материали и инструменти на пазара не е трудно да се намерят най-добрите, с които шпакловането на стените и таваните се извършва качествено на сто процента.

Онлайн запитване

   За да се направи гипсова шпакловка точно според високите съвременни изисквания на клиентите обаче, не е достатъчно специалистите ни да разполагат само с подходящите инструменти и оборудване. Не на последно по важност място е обстоятелството, свързано с използваните за шпакловката продукти. Макар че един от най-често срещаните варианти е чистият гипс, днес може да се каже, че той има повече от ефикасен и едновременно с това изключително оригинален заместител. Става въпрос за така наречената гипсова замазка, която се предлага в голямо разнообразие на пазара. Има и такава, която е с марка родно производство и освен че по нищо не отстъпва на чуждестранните, също така се продава на изключително изгодни и достъпни цени. Ето защо често фирмите от нашия бранш и самите наши специалисти често прибягват до нейната употреба. Тя притежава две много ключови преимущества пред чистия гипс, които съвсем естествено накланят везните в нейна полза. Първото от тях е това, че тя хваща за не повече от 30 минути, докато за хващането на чистия гипс са необходими часове. Що се отнася до второто, то се състои в приготвянето на подходящия за шпакловката разтвор.


    Докато при чистия гипс има нужда от двама души, то сместа за гипсова шпакловка с тази замазка може да се извърши съвсем спокойно само от един човек. Това спестява ценно време, което е от съществено значение както за поръчителите на ремонта, така също и за неговите извършители. Като професионална фирма с богат опит в бранша, ние винаги знаем кои материали са най-добри за направата на качествена и трайна шпакловка от гипс, която да не оставя никакви грапавини и неравности по стенните или тавански повърхности. За целта е важно при нужда да се мине втори път с по-тънка четка, с което появилите се временно неравности биват отстранени. Също така ако грапавините се намират на по-специфични и трудно достъпни места, отново тънката четчица е тази, от която има нужда. Фирмата ни предлага услугата гипсова шпакловка на всичките си клиенти, независимо дали те искат да извършат ремонт в къща, апартамент, офис или друг търговски обект.