0877 553 643

Фаянс за баня  >  Фаянс за баня

   Ние предлагаме много качествен и надежден фаянс за баня на всички клиенти, които държат на надеждните плочки. По принцип банята е едно от най-значимите помещения в жилището, което едновременно с това се характеризира и с най-много специфики. Те произлизат главно от високия процент влажност на въздуха, както и твърде ограниченото пространство. Тези фактори имат огромно значение винаги, когато в банята се извършва лепене на фаянсови плочки. При подредбата на всеки един ред е необходимо да има идеална симетрия, защото в противен случай неравномереността ще създаде проблеми впоследствие. Достатъчно е да се разлепи само една плочка от реда и това почти сигурно ще наложи откъртване на всички плочки и залепянето на нови. За да не се стига до подобни неприятни инциденти, е необходимо са се избере качествен и надежден фаянс. Ние го предлагаме в голямо разнообразие на клиентите и по този начин те винаги могат да разчитат, че банята им ще е перфектно и стилно обзаведена.

Онлайн запитване

   Днес на пазара се предлага различен по вид фаянс за баня, като много от продуктите са с чуждестранен произход. Що се отнася до българския фаянс, той също е добра опция и много клиенти предпочитат именно него. Ние като истински професионалисти в сферата на плочки горещо препоръчваме фаянсът за баня да е не само надежден и качествен, но едновременно с това да има подходящи цветове. Тоновете на плочките на всяка цена трябва да са близки с тези на стените, защото в противен случай се получава рязък контраст. Друг важен аспект при избора на фаянс е лепилото, с което той ще бъде налепен. Ето защо ние предлагаме различни продукти с високо качество, всеки един от които ще се справи по великолепен начин със залепването на плочките. Нашата фирма от дълго време се занимава с лепене на плочки и много други ремонтни дейности, в резултат на което днес се радваме на доверието на много клиенти. Нашият фаянс оправдава всички очаквания и освен това се предлага на напълно приемливи и достъпни цени. Този фактор е от огромно значение за клиентите, защото при направата на ремонт в банята е необходимо да се разпределят правилно бъдещите разходи.


    Фаянсовите плочки са несъмнено най-добрият вариант, когато трябва да се обзавежда банята. Ние предлагаме разнообразни фаянси от различен произход и също така винаги сме на разположение на клиентите. Много от тях се интересуват подробно от точно определен фаянс за баня и наше задължение е да дадем възможно най-пълни и точни разяснения. Лепенето на фаянсови плочки в банята е дейност, която почти винаги съпътства извършването на всеки ремонт. Независимо дали той е основен или частичен, къртенето и лепенето на плочки са едни от първите дейности. В случая с фаянса ние го препоръчваме на всички клиенти, защото той мигновено преобразява цялостния облик на банята. Предвид високата влажност на въздуха, плочките в действителност трябва да са идеално залепени. Има огромна вероятност те да се напукат или разлепят, ако лепилото между тях не е достатъчно добре втвърдено. Нашите специалисти отлично познават тънкостите при лепенето на фаянс, ето защо ние гарантираме да надеждонстта при извършването на работа.