0877 553 643

Фаянс  >  Фаянс

   Лепенето на фаянс в банята е една от основните ремонтни дейности в наши дни. Именно с банята започват повечето ремонти в дома, независимо дали те са основни или частични. За всяко помещение има най-подходящи плочки и за банята единствената отлична опция е именно фаянсът. Често се допускат грешки, като се избират теракотени плочки. Те се използват предимно за кухненските помещения, докато за коридорите се предпочита гранитогресът. В случая с банята няма по-добър избор от фаянсови плочки, които ние предлагаме на клиентите си в изобилие и с гарантирани на сто процента качество и надеждност. Макар че банята е несъмнено едно деликатно помещение, извършването на качествен ремонт в него е напълно възможно. Трудностите обикновено произтичат от твърде малката площ, както и от прекалено високия понякога процент влажност на въздуха. При къртенето на плочки може да се попадне на скрити кабели, което пък води до забавяне на ремонта и дори до по-сериозни и тежки последици. Онлайн запитване

   За да се извърши качествено и надеждно лепене на фаянс, от съществено значение е изборът на лепило. В наши дни пазарът на лепилата за плочки е изключително богат и разнообразен. Много от продуктите са родно производство и почти по нищо не отстъпват на чуждестранните лепила. Понякога обаче има съществени разлики в цените, които винаги са били и ще бъдат ключов фактор за клиентите. Обикновено обаче те с готовност инвестират необходимите парични средства, защото само по този начин може да се извърши желаното освежаване на дома. Обзавеждането на банята започва преди всичко с налепването на плочки, като този процес винаги трае различно. Всичко зависи от организираната работа на специалистите, но също така и от други фактори. Ние като истински професионалисти в бранша винаги работим на професионално ниво и без излишно забавяне. Също така разполагаме в изобилие с качествен и надежден фаянс, а именно това е най-важното нещо за клиентите. Лепенето отнема толкова време, колкото е площта на банята. Съвсем естествено ако тя е с малки размери, работата едва ли ще се проточи продължително. Има обаче и такива бани, които са значително по-големи. В тях е възможно лепенето на плочки да продължи повече.


    Фирмата ни предлага различен фаянс, който има и различна парична стойност. За нея клиентите ни могат да се информират по всяко време от страниците на сайта ни. Ние държим изключително много на тяхната добра осведоменост, което включва и познаването на цените. Само по този начин е възможно клиентът да направи възможно най-добрата и обективна преценка дали покупката и поставянето на фаянсови плочки си заслужава. Понякога лепенето се извършва хоризонтално,  а също така и вертикално. От огромно значение е за кои плочки в банята става въпрос – за тези по стените или по пода. Независимо къде се намират те обаче, е нужно доброто слепване на всяка една от тях с останалите. Ако дори една единствена плочка е нестабилна, това може да създаде неприятности. Например е възможно пукването на плочката, което от своя страна ще наруши хармонията на цели редове. Ето защо работата по лепенето на фаянс трябва да се предостави на опитни специалисти като нас.