0877 553 643

Paintop


   Paintop е по своята същност боя, но от този тип, който има много на брой положителни характеристики. По този начин тя е подходяща в различни ситуации, като например измазването на стенна или таванска повърхност. Благодарение на опцията да я използваме в еднаква степен за външни и вътрешни приложения, в нейно лице винаги ще имаме сигурен и верен помощник при опитите ни да създадем повече комфорт и уют у дома и в офиса. За да се види доколко боята наистина е с отлично качество, първото и най-важно нещо е да се изброят нейните основни характеристики. Съхранението на боята, стига да протича по правилния начин, може да гарантира срок на годност до две години. Необходимо е просто опаковките да са от типа херметически, а температурата да варира от пет до тридесет градуса по Целзий. Лицето и очите на всяка цена трябва да се пазят, защото ако част от боята попадне по тях, това може да ни създаде доста здравословни проблеми и принудителни посещения при лекар.


    Четката и мечето са двата основни инструмента, необходими за работа с Paintop. Преди обаче да се нанесе боята върху повърхността, се налага хубаво разбъркване на материала, а след края на работния процес – и качественото и старателно измиване на боята от инструментите, така че да няма полепнали остатъци по тях. Декоративните мазилки са само една от възможните опции, при които е удачно да използваме боята. Тя се характеризира освен с вече изброените неща, още с много добра еластичност и водоустойчивост. До голяма степен в това отношение продуктът прилича на гипсокартона, с който се огъват врати и прозорци. Незадържането на прах е още една положителна черта, която е редно да се спомене. Токсичните съставки и разделите са още две неща, които липсват на боята, а това определено я прави изгоден вариант при извършването на ремонт у дома. Тонирана в над 200 цвята, тази боя е водеща в своята област на много чуждестранни пазари. Хоросанът, бетонът, варта и циментът са само малка част от класическите основи, а в случая боята е подходяща за всяка една от тях, при това независимо дали става дума за външна или вътрешна основа.


    Сред пигментите и разширителите на Paintop са два вида брашно, кварцовото и мраморното, като последното се характеризира с гранулация от 0.01 мм. Акрилният полимер във водна емулсия е основният технически елемент на боята, а за разтворител се използва обикновена вода. При направата на мазилки и гипсови шпакловки с този продукт е редно да се изчака 28 дни, което се равнява на 4 седмици, докато не се постигне пълното изсъхване след нанасяне. Здравината на повърхността трябва да се проверява, за да се избегнат рискове от разрушение и най-вече, защото подобен проблем лесно се отстранява, стига да се действа акуратно и точно. Подходящите материали за заздравяване едва ли има нужда да се изброяват. Лошо прилепналите слоеве и остатъците от варовик са нещо типично при измазването, но с помощта на четка или пък на измиването с вода се отстраняват бързо. Приблизителният разход на боята е около седем или осем литра на квадратен метър, като всичко зависи от типа повърхност.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още