0877 553 643

MY ART


   MY ART е нов препарат на пазара, който горещо се препоръчва на всички онези хора, искащи да направят шпакловка в дома или офиса си. Разбира се, като цяло повечето от тях не притежават необходимите технически познания и опит за реализирането на подобно начинание, ето защо е препоръчително да се обърнат към нас за съдействие. На първо място е важно за отбелязване, че продуктът има немалко на брой технически характеристики, всяка една от които би могла много да ни помогне при взимането на правилното решение. Въпреки че е последната му характеристика, срокът на годност винаги е бил важен за клиентите. Той без никакви проблеми може да достигне до две години, стига да се използват оригиналните и херметически опаковки. Друг фактор за съхранението му с голямо значение е влажността на въздуха, която трябва да е в рамките на 65 процента. Повърхностното пазене на препарата трае около 25 минути, но при желание от наша страна да има комплексен характер, се налага да измине период от два часа.


    MY ART също като много други продукти си има разход на нанасяне, но в случая той е относителен. Не бива да забравяме, че при посочването на конкретни цифри, ние винаги се позоваваме на два фактора – гладката повърхност и средния разход на всмукване. Затова и няма как да се даде сто процента точна информация в тази насока. По-важни са другите черти на препарата, като например възможността да го използваме на абсолютно всички видове повърхности. Те могат да са гипсови,бетонни или пък от хоросан, но също така дървени или пък остарели. Това определено е предимство в сравнение с много други препарати и бои, които се предлагат на пазара. Разходването на материала се определя до голяма степен и от реализирането на желания от нас ефект. Препоръчително е веднага след нанасянето на продукта, да пристъпим към придаването на търсения ефект. Големите повърхности също не са проблем за нанасянето на препарата, но е препоръчително да се направи проба. Също така когато ползваме продукта, не бива да забравяме за лицето и очите си, които винаги са пряко изложени и могат сериозно да пострадат. Затова е добре да ползваме маска.


     Прешкурването на материалите се прави с цел почистване на прахта и изравняването на онези участъци, които при първото нанасяне са останали неизравнени и все още грапави. MY ART има и други важни характеристики, които трябва да се споменат. Една от тях е оцветяването, което е свързано с избора на подходящ тон за определено помещение от дома или офиса. Използва се специална система за светли тонове, като в случая не бива да надвишаваме количеството оцветител в материала до пет процента. До 15-20 литра може евентуално да достигне разхода на материала, но това е само при положение, че се използва основа от типа декоративна. Четката, шпаклата и пластмасата пък са трите основни съоръжения, с чиято помощ препаратът се нанася върху повърхностите. Разреждането с вода е максимум до десет процента, а що се отнася до слоевете на нанасяне, не се препоръчва повече от един, освен ако не се търси допълнителен ефект.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още