0877 553 643

MARMO ANTICO


   MARMO ANTICO е поредният нов продукт за нанасяне върху външни и вътрешни повърхности, който овен това се характеризира с доста положителни черти. На първо място обаче е важно да се отбележи, че именно този препарат изкусно имитира мраморните покрития, които са масово търсени са постигане на желания ефект за създаването на комфорт и уют. Благодарение на мрамора, се постига усещане за естетика и стилност във всеки дом или офис. Водният разтворител е един от елементите с ключова роля при този препарат, но освен него, трябва да се споменат още свързващите вещества, като вар с модификацията на въздушното свойство. Гъвкавостта на продукта е още едно негово качество, което трябва да се оцени подобаващо. Гипсокартонът притежава абсолютно същото , а с него се огъват врати и прозорци. Всъщност основата на препарата почива върху гипсокартон, така че между двата материала има много общи неща. Минералните свойства са тези, които преобладават в състава на препарата, ето защо той в никакъв случай не е подходящ за нанасяне на стари и синтетични покрития.


     Преди да започнем работа с MARMO ANTICO, се налага внимателно да проверим състоянието на повърхността. 28 дни е необходимото време за нейното пълно изсъхване, след което може да се пристъпи към същинската част. Ако не е налице желаната плътност, е нужно да се използва специален укрепващ материал. Друго, което може да се каже като важно и съществено за продукта, са основите за нанасяне. В това число влизат шпакловките за жилищни помещения със строителен разтвор, както и тези на основата на въздушното свойство и вар. Опорната повърхност може да е от гипсокартон и именно това е, което се имаше предвид по-горе  в текста. Що се отнася пък до едно по-специфично свойство на шпакловката с вар и въздушно свойство, тя притежава характеристиките на чистия и здрав пясък, който е екологично чист и следователно безопасен за околната среда и здравето. При работа по повърхността, след като е проверено нейното състояние, е време да се помисли за вариантите, свързани с отстраняването на останалите грапавини и неравни повърхности. Имаме две опции в конкретния случай – или да използваме четка, или пък да прибегнем до измиването, но всеки един от вариантите ще даде желаните резултати.


     Дупките, процепите и неравностите се подравняват, а що се отнася до направата на вдлъбнатини, те могат да се осъществят посредством употребата на циментов разтвор. Шпакловката за вътрешни и външни работи влиза в действие едва когато сме се убедили на сто процента, че повърхността е напълно изсъхнала. Така стигаме и до срока на годност на продукта, който при наличието на опаковки от типа херметически достига до две години. Влажността на въздуха трябва също да е висока – поне 65 процента, а подходящата температура варира от пет до тридесет и пет градуса по Целзий. Меката четка се използва за отстраняването на прах и други остатъци, а при наличието на мухъл се използва специфичен противомухълен разтвор, който отстранява образованието. Отпадъчните материали не трябва да се изхвърлят в околната среда, а да се избере отходен канал към строителния обект. Трябва да пазим също лицето и очите си, защото при допир с препарата, могат сериозно да пострадат.      

 

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още