0877 553 643

MARCOPOLO LUXURY


   MARCOPOLO LUXURY е още един вид от декоративните мазилки, до който биха могли да прибегнат всички, имащи желание за коренна промяна в дома и офиса. Преди обаче да се доверим на даден продукт, е редно да се запознаем с неговите основни черти и технически спецификации, така че да имаме ясна представа какво да очакваме от него в края на работния процес. Така например първото и най-важно нещо, което трябва да се каже за мазилката е, че тя имитира по чудесен начин метала, а това определено е търсен ефект от доста хора. Друг продукт, подобен на този, е специализиран в пресъздаването на метали като злато и сребро, но и само метал е добра опция в дългосрочен план. Между другото ефекта на светлина, който съдържа мазилката, я прави подходяща за нанасянето върху всякакъв вид основи. Сред най-често използваните и поради това определяни като класически, са например гипсът, хоросанът или бетонът. Съществува една отличителна черта спрямо другите мазилки – тази е подходяща и за стари бои и синтетични материали.


    Влажните повърхности обаче не се препоръчват за MARCOPOLO LUXURY, но на фона на останалите възможности, това едва ли следва да се отчита като сериозен недостатък. Вискозитетът е друг важен елемент от всяка мазилка, а за да определим нивото на тази, прибягваме до традиционната база данни в този случай, което означава Вискозитетът на Брукфийлд. Няма как да не направи  впечатление още един факт, който се набива на очи при прегледа на характеристиките и особеностите на продукта. За разлика от много други, при него не се посочва ясно фиксиран срок за съхранение, като това важи както за повърхностното, също така и за комплексното. За сметка на това се виждат и многото на брой прилики с други стоки, също предназначени да бъдат декорация на дома ни. Температурата за работа с мазилката е от пет до 35 градуса по целзий, а влажността на въздуха задължително трябва да достига до около 75 процента. В това отношение мазилката не се различава кой знае колко от голяма част от останалите подобни на пазара. Сребро, алуминий и злато пък са само малка част от вариантите за цветове, които имат пред себе си потребителите.


     Четката и гъбата задължително трябва да присъстват при работа с MARCOPOLO LUXURY, защото именно с тях ние нанасяме единствения задължителен слой. Това обаче не означава, че не може да се направи и втори, но за да се осъществи подобно начинание, е важно какъв ефект точно се търси. Иначе характерният за мазилката вид се вижда едва след нейното пълно изсъхване, но не и преди това. Разходът на материала е приблизително около четири до шест литра на квадратен метър. Това не може да се нарече сто процента точно изчисление, защото се позоваваме на наличието на гладка повърхност със средна абсорбация. Ако искаме да направим по-точни изчисления в тази насока, е най-добре да се прибегне до проба. Акрилните съполимери с водна дисперсия и пигментите с перлен ефект са две от ключовите звена в продукта, за разтварянето на който се използва вода. Старите бои съвсем като при много други мазилки се отстраняват с помощта на четка.

 

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още