0877 553 643

MARCOPOLO


   MARCOPOLO се характеризира с много на брой технически особености, всяка една от които може да ни помогне много при взимането на правилното решение за качествено извършен ремонт в дома и офиса.  Продуктът не е съвсем безопасен за използване, ето защо се налага да вземем необходимите мерки. Лицето и очите са почти винаги открити и следователно пряко изложени на опасност, така че ако част от препарата попадне върху тях, незабавно се налага да ги промием хубаво и обилно с вода. След това е добре да отидем на преглед при медицинско лице, което да установи сериозността на проблема. Пак в същия ред на мисли не трябва да изхвърляме остатъците след края на работния процес в кутийките, разположени близо до околната среда. Това може сериозно да я застраши, а и нормите за хигиена и безопасност не позволяват подобен подход. Редно е отходните канали да са свързани към строителния обект, което гарантира личната и на другите хора безопасност за здравето им в дългосрочен план.


   Различните гами на цветния продукт понякога изискват допълнително разбъркване в опаковката на MARCOPOLO, така че да се получи желания цвят. В случай, че някои от клиентите не са доволни от до момента предложеното, съществува опция препаратът да се боядиса допълнително в цели 42 на брой цвята. Като цяло продуктът се характеризира с това, че предлага изключително добра и успешна имитация на някои благородни метали. Сред тях са например златото и среброто, но също така мед и цинк. Всяко едно от тези възможни решения може да се окаже ключът към създаването на комфорт и уют в големи количества. Всякакъв вид основа е подходяща за този иновативен продукт, включително гипсът, хоросанът и бетонът. Не се препоръчва употреба единствено при наличието на стари и синтетични бои, но в това отношение стоката не се различава от още много други свои подобни приложения. Слоевете за нанасяне са общо два на брой, като след първия такъв се налага повърхностно изчакване на съхненето. Вторият слой се полага едва след два или три часа. Изравняването на всички неравности по повърхността е задължителен елемент, защото в противен случай няма да получим желаното ниво на изгладеност,а така стените и таваните изглеждат незавършени.


   MARCOPOLO е продукт, който колкото и да е качествен и надежден, все пак не дава сто процента гаранции, че след нанасянето няма да останат пукнатини на определени участъци от повърхността. Ето защо се налага не само да ги запълним с подходящи материали, но и да ги прешкурираме отново, за да си спестим подобни неприятности в бъдеще. Фиксатор от типа грундов се нанася разреден с вода в количество едно към шест или едно към осем, но това не се налага винаги, а само в определени случаи. Прахта и другите остатъци пък се отстраняват с меката четка, която е един от най-важните атрибути в хода на работния процес. Начинът на нанасяне е свързан с редица условия, като на първо място е важно да се съобразим с температурния диапазон. Минималната температура е осем градуса, а максималната – 35, и в двата случая по Целзий. Четката и гъбата задължително трябва да са в наличност към инструменталния инвентар.   

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още