0877 553 643

LUNANUOVA


   LUNANUOVA е една от многобройните декоративни мазилки, които се предлагат на пазара и са на разположение на всички, които искат да внесат коренна промяна по отношение обзавеждането на дома и офиса. В това отношение е важно да изберем какъв точно да е интериорът, съвременен, модерен или пък класически. Хубавото на този продукт е, че той предлага всички тези възможности на куп, което определено е едно от ключовите му преимущества. Освен това при допир с ръка се създава усещането за лека и приятна нервност, като тази илюзия е нарочно потърсена. Мазилката се характеризира още и с това, че създава усещането за натрупани върху повърхността кристали, което до голяма степен се дължи на нейното полупрозрачно покритие. Може да се нанася на различни по вид повърхности, включително и такива, боядисани с отдавна остарели бои. Иначе гипсовите, гипсокартонените, хоросановите и бетонните основи са все места, на които без абсолютно никакви проблеми можем да използваме мазилката. Тя се предлага в два основни цвята, които са съответно сребро и злато.


    Ако обаче решим да използваме друг цвят при работата си с LUNANUOVA, то тогава на всяка цена се налага да направим ремиксиране, а това се изисква с цел да се постигне точно търсения от клиентите ефект. Всъщност пак в тази връзка е важно да се отбележи, че на базата на именно търсения ефект се определя и какъв да е броят на отделните слоеве нанасяне. По принцип се препоръчва само една ръка, но ако клиентите искат да постигнат нещо различно, непременно трябва да нанесат повече от веднъж. Едно от най-важните неща за всеки продукт е срокът му на годност, защото е достатъчно дълъг, това автоматично означава, че можем да го използваме отново в случай на нужда. В конкретната ситуация, стига да го държим на съхранение в оригиналните и затворени херметически опаковки, трайността на мазилкта достига до 24 месеца. Това са две пълни години, през които има голяма вероятност отново да се наложи да правим ремонт в дома. По отношение на това каква трябва да е влажността на въздуха докато се работи с продукта, тя трябва да е в рамките на най-много 75 процента. Температурата на съхраняване пък варира от 5 до 30 градуса по Целзий.


     LUNANUOVA се нанася върху дадена повърхност преди всичко с четка и гъба – тези два инструмента са задължителна част от инвентара не само при нея, но и при голяма част от останалите мазилки. Пак с четката се отстраняват натрупаните прах и остатъци, а също така можем да използваме и измиването като вариант в тази насока. Когато пристъпяме към нанасянето на мазилката, е редно да се съобразим с абсорбацията на основата. От това до голяма степен зависи консистенцията на грунд и количеството използван материал, а също така и от релефа. Ако искаме пък да определим възможно най-точно размерът на разходвания материал при нанасяне, е редно да се пристъпи към осъществяването на проба.често пъти разходът варира между четири и шест литра на кв.м, а също и между пет и осем литра. Благодарение на своята способност да създава усещането за метал и светлинен блясък, мазилката е много търсена от хората.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още