0877 553 643

GRASSELLO DI CALCE


   GRASSELLO DI CALCE е вид декоративна вътрешна мазилка, което автоматично я прави подходяща при правенето на ремонти, свързани с подобрението на интериора на дома или офиса. Това обаче не означава, че продуктът не е идеален най-вече за определен вид сгради, както често се случва с подобни стоки. Всяка от тях обикновено се препоръчва за определен обект, а в случая това са онези сгради, притежаващи историческа и културна стойност. Такива са примерно музеите или театрите, а също така и други автентични постройки, запазили облика си отпреди много години. Благодарение на съдържанието на минерали, което е богато, тази мазилка е идеална и заради това, че предпазва образуването на плесен и мухъл. Всеки вероятно знае колко е неприятно подобно нещо и колко време е нужно, докато окончателно се справим с проблема. Тези качества на мазилката далеч не са единствените, ето защо е редно клиентите да се запознаят и с останалите, преди окончателно да решат дали да го ползват и ще им свърши ли работа.


    GRASSELLO DI CALCE се характеризира още и с това, че е правилно и удачно решение за всички видове класически основи. Сред тях най-ярко се открояват бетонът, хоросанът и гипсът, а също така и гипсокартон, който служи често за огъването на врати и прозорци. Има и една специфична област, където употребата на мазилката не се препоръчва и това са онези вътрешни повърхности, боядисани със стари и синтетични бои. Този белег не е неприсъщ и на голяма част от останалите продукти, които в наши дни свободно се предлагат на българския пазар, както и на пазарите във водещите европейски страни. Така идва ред да надникнем и в техническите му спецификации и там веднага откриваме като основен разтворител вода и най-вече акрилните вещества, които са във водна емулсия. Тези свойства категорично посочват, че продуктът е траен и надежден – достатъчно е само да сравним и други мазилки, притежаващи тези черти. Нанасянията с мазилката са две на брой и точно на тях е изчислено и приблизителното разходвано количество на продукта, което за квадратен метър възлиза на около килограм – килограм и двеста грама. Изчисленията не са съвсем точни, защото са валидни единствено при наличието на гладка повърхност.


     Необходимо е при употребата на GRASSELLO DI CALCE да изминат общо 28 дни или четири пълни седмици, докато се постигне нужното изсъхване и най-вече да се види характерният ефект от продукта. Комплексното му съхраняване изисква поне период от 12 часа, а ако то е единствено повърхностно – не повече от сто и осемдесет минути. Другите две важни условия са температурата на въздуха да е поне 25 градуса по Целзий, а неговата влажност – 65 процента. При проверка на здравината на повърхността е редно да се обърне внимание на всички онези участъци, които са грапави или неизгладени както трябва. Те се поправят със съответните скрепителни материали, каквито всеки майстор задължително трябва да има под ръка. Кварцовоно и мраморното брашна са двата основни вида разширители, които са от типа пигментни, като и по този показател мазилката не се различава от много други подобни продукти. Високата пропускливост също заслужава внимание.

               

 

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още