0877 553 643

Cadoro Velvet


   Cadoro Velvet  е поредният нов продукт в областта на съвременното строителство, с който могат да се извършват дейности на високо ниво. Кадифеният изглед и матовият ефект са две от основните му характеристики, а те са жизнено важни при търсенето на начини за създаването на повече комфорт и уют. Вътрешните повърхности също не са проблем за този препарат, а не бива да се забравя, че те са в наличност в почти всеки дом или офис. Друга интересна характеристика на продукта включва способността му да бъде нанасян на всички основни видове повърхности, като например гипс, хоросан и бетон. Той не се препоръчва единствено на местата, където има стари синтетични бои. До голяма степен той прилича на един друг продукт, който е от същата серия, ето защо който и от двата да изберем, ще има малка разлика между тях, но за сметка на това успехът при направата на шпакловка или измазване е гарантиран.


    Акрилните свързващи вещества във водна дисперсия са ключова техническа характеристика на продукта Cadoro Velvet. Що се отнася пък до разхода му на квадратен метър, разстоянието или по-скоро площта варира от три до пет литра. При пресмятането му обаче не бива да забравяме, че винаги се позоваваме на наличието на гладка повърхност при средно всмукване. Общо шест часа са необходими, за да съхраним препарата комплексно, но ако прибегнем до варианта на повърхностното пазене, не ни трябват повече от 25 минути. Необходими са още условия, за да се получи качествено и надеждно съхранение – влажността на въздуха, която трябва да е приблизително около 65 процента. В противен случай препаратът ще се увреди трайно, което автоматично означава, че ще стане негоден за употреба. Срокът му на годност спокойно може да достигне и период от две години, но за целта е важно да разполагаме с правилните херметически опаковки. И по този показател продуктът си прилича с друг от същата серия, което от една страна улеснява потребителите, но от друга би могло да им създаде доста трудности. Ето защо при наличието на колебание е препоръчително да се обръщат към нас за съдействие и препоръки.


    Златно и сребърно са двете възможности при избор, а цветовата гама е богата и включва около 50 различни нюанса. Нанасянето на ръце е общо двуетапно, като първата е основополагаща, а втората има по-скоро довършителен ефект. Важно е да се запомни, че преди да се започне работата по същество, трябва да изчакаме нанесеното върху повърхността са изсъхне напълно, тоест трябва да минат четири пълни седмици или 28 дни. През това време е добре да огледаме повърхността и евентуално да открием наличието на недостатъчно здравина или натрупани количества прах. За щастие и двата проблема имат своето ефикасно решение, като в първия случай се използват съответни  подходящи материали, а във втория – малка четка и мече. Измиването също е вариант, така че няма начин да не отстраним проблема, освен ако не проявяваме прекалена немарливост и безотговорно отношение към работата. Cadoro Velvet е само една от многобройните възможности, която в наши дни се предлага на пазара.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още