0877 553 643

Cadoro


   Cadoro e продукт, който има много на брой положителни характеристики и всички те го превръщат в ценен и незаменим помощник в областта на съвременното строителство. На първо място трябва да се отбележи коприненият изглед, а също така и мекотата при докосване с ръка и перления ефект. Всичко това са все важни предпоставки за създаването на модерна атмосфера  у дома и в офиса. Продуктът може да се използва на всички основни и класически видове мазилка, каквито са гипсът, хоросанът или пък бетонът. Що се отнася до вътрешните повърхности, те също не са проблем за препарата. Има и един по-особен случай, за който той не е подходящ и това са синтетичните стари бои. Водната дисперсия е може би първата и основна техническа характеристика на продукта,  а следващи по важност са броят ръце на нанасяне. Те винаги са две, като първата има за цел да подготви повърхността за работа, а втората да затвърди постигнатото до момента.


    Cadoro се нанася върху различните основи без проблеми, но е необходимо след това да се изчака желаният период от 28 дни. Толкова ще е необходимо на стената или тавана, докато изсъхне напълно. Видът на съхраняване на продукта е или комплексен, или повърхностен, като в единия случай трае в рамките на около шест часа. Повърхностното съхранение изисква от нас да го пазим само в рамките на един час. Важно и неотменимо наше задължение е да проверяваме здравината на повърхността, защото противното може да ни създаде големи неприятности в хода на работния процес. Появата на пукнатини също е възможна, ето защо под ръка трябва да разполагаме с нужните запълващи материали. Технологията на измазване пък е най-препоръчителна при положение, че останат грапавини или неизравнени повърхности. Благодарение на измазването ще се получи идеална гладка повърхност, което е основаната цел на всяко подобно начинание при шпакловките. Прахта е друг важен и съществен елемент при извършването на различните по вид строителни и ремонтни дейности. В случая със стенните и таванските повърхности те се отстраняват лесно посредством малка четка или мече. Те се ползват най-вече, когато прахта е заседнала на трудно достъпни места.


     Cadoro е сред онези продукти, които колкото и да са ефикасни, все пак не са направени така, че да не застрашават здравословното ни състояние по време на работа. При положение, че част от препарата попадне в очите или на лицето, веднага трябва обилно да ги промием с вода, а няма да е лошо освен това да потърсим мнението на медицинско лице. За да намалим риска от подобно нещо, е препоръчително да използваме маска в хода на работа. При правилен начин на съхранение, което означава използването на херметически опаковки, срокът на годност на продукта спокойно достига внушителните две години. Това е период, по време на който ще се извършат куп ремонтни дейности, а качеството на препарата ни най-малко няма да се промени. Златен и сребърен нюанс пък са двата възможни варианта за потребителите при положение, че за тях е важна тунировката на продукта или казано по друг начин, гамата от цветове.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още