0877 553 643

Декоративни мазилки  >  Декоративни мазилки

Декоративни мазилки


   Наличието на декоративни мазилки като възможност за създаването на модерен и уютен дизайн е една чудесна възможност за всички хора коренно да променят обстановката в своите домове и офиси. Вариантите в това отношение са много, като често пъти се предпочитат имитациите на ръжда и бетон. По този начин, благодарение най-вече на италианските и венециански продукти ,спокойно можем да се пренесем назад във времето и да обзаведем дома си в духа на викторианските традиции. Мармотино, Траветино и Стуко Венециано са само три от ключовите продукти, които днес се предлагат на българския и чуждестранен пазар и са достъпни за всички, които отдавна мислят как да променят дома си в правилната насока, така че той да е постоянно уютен и комфортен. Същото се отнася и за офисите, които са работни места на доста хора и които поради служебните си ангажименти прекарват доста време там. За щастие днес мазилките от типа декоративни са лесно изграждащи се.


Декоративни мазилки – труд - над 30м² /за едно помещение/ лв./м² /л.м./бр.
1 Травертин 65лв./м²
2 Кадоро 55лв./м²
3 Гарсело - стуко 85лв./м²
4 Пейн топ 55лв./м²
5 Маркополо 55лв./м²
6 Луна нова 60лв./м²
7 Май Арт 95лв./м²
8 Облепяне  след оглед
9 Отсичане след оглед

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!


    Износоустойчивостта и здравината на декоративни мазилки е първото по-важно нещо, което трябва да се каже за тях, защото именно благодарение на тези си характеристики те за са предпочитане пред употребата на класическите лакове и бои. Един от предпочитаните варианти е мазилката от глина, която освен че е екологично чиста и безопасна за здравето, съдържа и допълнителни елементи, всеки един от които е характерен със здравината си. Така например тази мазилка включва освен вече споменатата глина, още пясък, слама и влакна от коноп. Относителната влажност на въздуха се запазва при наличието на подобна мазилка, а не на последно по важност място се постига и пълната абсорбация на въздуха. Тя е препоръчителна, когато се стели гъст цигарен дим или пък когато се приготвя храна в кухнята. Що се отнася пък до мазилките от вар, по своята същност те са антисептични и предотвратяват на сто процента израстването на гъбички, плесен и всякакви други вредни образования. Това са само няколко от вариантите за всички хора, но за да вземат възможно най-правилното решение, те трябва да се запознаят с технологията на изграждането на мазилките, която в общи линии протича на няколко основни етапа.


     Импрегнирането, финото шпакловане и накрая боядисването са трите свързващи звена, които спомагат за направата на декоративни мазилки. Започва се с полагането на основен и заздравяващ слой, след което идва ред и на финия абразив. Той изпълнява ролята на сцеплител между стената или тавана. Що се отнася до шпакловката, филмирането на повърхността се прави с паста, която има за цел да я изглади идеално и да я лиши от грапавините и разните участъци, изпълнени с неравности. Коригирането на основата е друг съществен елемент, който е свързан с шпакловката. Накрая идва ред и на боядисването, което на свой ред се характеризира с полагането на интериорна боя или мазилка от типа декоративна върху повърхност, която е предварително подготвена за работа. При определени декоративни бои задължително се слага и цветна основа, а интериорните бои с гарантирано качество са това, от което всеки се нуждае. За щастие на пазара има доста водещи европейски производители в тази насока.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
 • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
 • Гаранция 5 год.
 • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
 • Двустранно
 • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
 • С  включено облепяне
 • Офертата важи за мин. 50 кв.
 • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
 • Изработка на дървени беседки беседки.
 • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори
Ремонти Ремонти
Още качествени строителни ремопнти
 • Извършване на строителни ремонти.
 • Интериорни и екстериорни решения.

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още