0877 553 643

Бояджийски услуги  >  Бояджийски услуги

Бояджийски услуги


   Нуждата от бояджийски услуги е непрекъсната и постоянна. Нещо повече, боядисването на стени и тавани е най-често срещано при правенето на ремонти, независимо дали са частични или основни. В тази сфера работят доказани и висококвалифицирани специалисти, които разполагат с нужните познания и опит за да направят качествено боядисване. Благодарение на огромния брой разнообразни инструменти и най-вече бои всяка стена, под или таван за кратко време коренно променят своя облик. Освен това поради наличието на четки с удължители при боядисването на таван не е наложително да се работи върху стълба или висок стол. Достатъчно е просто удължителят да се монтира към четката и по този начин останалото е въпрос на време и прецизност. От боядисване обаче имат нужда не само стените, подът и таванът в дома. Това се отнася в не по-малка степен за пейките, оградите или други външни помещения. При всички тези ситуации се налага намесата на професионални бояджии, които да извършат необходимите ремонтни дейности.


Бояджийски услуги-труд над 100м2
Боядисване с латекс (едноцветно)
2лв/м2
Боядисване с латекс (двуцветно)
3.4лв/м2
Отсичане
4лв/л.м.
Грундиране
2лв/м2
Облепяне
по договаряне
Боядисване на входове(2-3 апартамента на етаж)
390лв/етаж
Сваляне на тапети
2лв/м2
Лепене на тапети
8лв/м2
Бояджийска шпакловка
4.5лв/м2
Минимална цена на поръчка за 1 работен ден
100лв.
Горепосочените цени са за труд, без материали!
Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

Всички цени са без ДДС!
Ако не си видите услугата в ценоразписа, цената се определя според вида и сложноста на работата!

   Много практични и удобни за ползване в домашни условия са бояджийските пистолети. С тяхна помощ могат да се боядисват рамки на парапети, както и по-ниски стенни повърхности. Боядисването на ограда или пейка също може да се извърши с такъв пистолет. По отношение на това какви бои да се използват, всичко опира изцяло до индивидуалните вкусове и предпочитания. Например за голяма част от подовете и стените се предпочита белият цвят, но това не означава непременно, че не може да се изберат по-светли или съответно по-тъмни тонове. Всичко зависи от тяхното правилно съчетание, защото в противен случай вместо създаването на повече комфорт и уют се постига единствено рязко разминаване в цветово отношение, което се забелязва неминуемо и предизвиква дразнещ ефект. Бояджийски услуги е сфера, която непрекъснато се развива и усъвършенства. Ето защо в нея се влагат много иновативни похвати и съвременни методи, благодарение на които се постига по-ефикасно и качествено боядисване. Принос в това отношение имат и опитните бояджии, много от които имат зад гърба си натрупан дългогодишен опит и практика. Това им позволява да боядисват големи пространства за завидно кратко време, като по този начин спестяват от своето и от това на поръчителите на боядисването време.


    Трудно е да се определи с точност колко продължава едно боядисване. На забавянето могат да повлияят редица непредвидени фактори, като например лошите температурни условия. По този начин ако трябва да се боядисва външна стена или ограда, а навън вали проливен дъжд, съвсем естествено условията не позволяват извършването на дейност. Ако обаче всичко е наред и специалистите действат организирано и стриктно, има голяма вероятност боядисването на всички помещения в дома да приключи за не повече от няколко часа. След това трябва да се изчака нужното време, през което стените и подовете да изсъхнат. Препоръчително е по време на работа да се носят маски или лицето да бъде добре покрито. Това се налага поради факта, че по време на боядисването се отделят вредни частици, които щипят и дразнят очите, а това води единствено до затрудняване на работата. В сферата на бояджийски услуги винаги има много търсене, защото смяната на старата боя с нова е ефикасен начин за освежаване на обстановката.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още