0877 553 643

Боядисване с вар  >  Боядисване с вар

   Боядисване с вар е само една от многобройните услуги, които ние предлагаме на своите клиенти. Този строителен материал е един от най-често използваните както в наши дни, също така и през изминалите години. Варта е един от основните материали, които се използват за направата на разтвор за зидарии. Разтворите често са от вар и цимент и се употребяват при извършването на редица ремонтни дейности. С вар може да се боядисат външни или вътрешни стени, а така също и тавански настилки. Всичко зависи от желанията на клиентите, които ние се стремим да изпълняваме максимално. Ето защо при получаването на поръчка за боядисване с вар, ние подхождаме с необходимото внимание и професионализъм. Независимо че днес в сферата на строителството и ремонтите се използват много нови материали, варта  продължава да намира широко приложение. Нейният традиционен цвят е белият, като при разбъркването му с цимент цветът на получената смес се променя. Да боядисаме помещенията с вар за нас е също толква лесно, колкото и с бои и латекс. Онлайн запитване

   Макар че бъркането на негасена вар предсталява доста трудоемка и продължителна операция, тази технология е сред най-популярните в сферата на строителството и ремонтите. Ние разполагаме с качествена и надеждна вар, която предлагаме на клиентите си. Те предпочитат външните или вътрешните им стени да се боядисат именно с този материал, а не с някои от неговите многобройни и ефикасни заместители. Негасената вар по всяка вероятност е любимият материал на много от специалистите, които са възпитаници на старата школа. Много от тях продължават да работят и в наши дни и да се доверяват на варта. Днес пазарът за строителни материали е изключително богат и разнообразен. Именно поради тази причина значението на варта постепенно се измества на заден план. Боядисване с вар обаче е несъмнено разпространена дейност, която освен всичко останало дава положителни резултати. Въпреки че работата се извършва със значително по-бавни темпове, накрая помещенията променят в положителна насока своя облик. При работа с този материал също е препоръчително да се използват каски или очила, както с бои. По този начин се предпазват очите от това да бъдат раздразнени в резултат на отделяните вредни частици.

    Нашата фирма предлага разнообразни услуги в сферата на строителството и ремонтите на нашите клиенти. Сред тях е и боядисване с вар, която предпочитат много от тях. Макар че сега този материал има много ефикасни заместители, той си остава като един от утвърдените в нашия бранш. С варови замазки и разтвори се боядисват цели помещения, независимо дали отвън или отвътре. В това число влизат гаражи, стаи и други различни помещения. Фирмата ни разполага с необходимите качествени магериали и разтвори, които често се добавят към варта. По този начин ние осигуряваме получаването на такава смес, която да се нанася лесно и да не създава допълнителни проблеми. Такива могат да възникнат винаги, ако сместа не е придобила необходимите образи. Тя трябва да наподобява гладка сметана. Независимо че разбъркването на варта понякога изисква работата на двама души, този материал продължава да е сред най-използваните в сферата на съвременното строителство. С него може да се извърши боядисване на професионално ниво.