0877 553 643

Боядисване с латекс  >  Боядисване с латекс

  Боядисване с латекс е без съмнение една от най-популярните строително-ремонтни дейности. Ние я предлагаме на всички клиенти, защото този материал има много на брой положителни характеристики. Всички те имат ключово значение за качественото боядисване, от което определено се нуждаят всички жилищни помещения. С латекс еднакво добре могат да се боядисат стените, таваните и подовите настилки. За целта обаче е необходимо да се избере подходящ продукт, защото той се предлага на пазара в богати разновидности. Освен него ефикасни са и латексовите бои, които заедно с латекса си остават най-предпочитани за боядисване. Латексът може да е безцветен или с оцветители, като изборът е напълно индивидуален и свободен. Традиционният му цвят е белият, но освен него клиентите могат да изберат и напълно различен цвят. По този начин помещенията в дома им ще бъдат боядисани изцяло според техните предпочитания, което е от съществена важност за нас. Като изпълняваме стриктно желанията на поръчителите на боядисването, ние им се отблагодаряваме за гласуваното доверие.

Онлайн запитване

   При боядисване с латекс почти няма опасност от напукване на стените, защото материалът ги предпазва ефикасно. Също така той съхне бързо и струва сравнително евтино, което пък е важно за всички клиенти. Латексът е сред онези материали, които са едновременно ефикасни и достъпни по отношение на цената. Освен това благодарение на богатото разнообразие от четки за боядисване всяка стенна или таванска повърхност може да се мине успешно. В случай че след нанасянето на първата ръка останат някакви следи, то просто трябва да се мине повторно. В зависимост от това кой участък трябва да се боядиса, може да се прибегне до употребата на по-къси или съответно дълги четки. Тънките са предназначени за по-ниските места и ъглите. Ако на тавана има поставени орнаменти от гипс, те могат да се боядисат в цвета на латекса или в различен от него. Така се получават атрактивни интериорни решения, които са оригинални по характер. Боядисването с този материал е неизменно съпроводено и с наличието на нуобходимото оборудване, което включва много неща. Дори липсата на само едно от тях може да доведе до забавяне на процеса, което е еднакво неприятно за клиенитте и специалистите.


    Ваничката и мечето за боядисване с латекс са две от основните неща. Вместо ваничка може да се използва и леген, в който да се изплакват четките и другите атрибути. Така например след привършването на стените, всичко трябва да се измие и едва тогава да се започнес тавана. За целта е необходимо не само да се почистят добре четките и мечето, но също така и да се смени водата във ваничката. Латексовите ръкавици са от съществена важност, защото предпазват ръцете от изгаряне. До такива се стига неизбежно по време на боядисване, ако специалистите не са добре предпазени. За целта те работят и с предпазни каски или очила, които да защитават очите от предизвикване на дразнене и сълзене. Всичко това се знае от нашите специалисти, ето защо при боядисването с латекс те отлично знаят как протича работния процес. В резултат на това работата им е винаги на необходимото професионално ниво.