0877 553 643

Боядисване на таван  >  Боядисване на таван

   Редица от нашите клиенти постоянно поръчват боядисване на таван, независимо за кое помещение в дома се налага то. Като истински професионалисти ние работим с качествени и надеждни материали за боядисване, но така също извършваме услугата на необходимото високо ниво. Таванът също като стените трябва да има подходящи цветове, за да допринася в цялостен план за създаването на дълготраен комфорт и уют. По традиция предпочитани за таваните са белите бои, но също така те могат да са в различни разцветки. Също така боядисването на таванските настилки често се извършва с латекс, което се дължи на безспорните положителни характеристики на този материал. Освен че съхне значително по-бързо и е на достъпни цени, при боядисване с него не се стига до усложнения. При боите често се случва да се разтекат, в резултат на което остават видими следи. Това определено загрозява боядисаните места, но при употребата на латекс възможността това да се случи е малка. Ако все пак това наистина стане, просто трябва да се направи повторно минаване с четката.

Онлайн запитване

   Едно боядисване на таван почти винаги е свързано и с избора на цвят на монтираните гипсови орнаменти. Ако за таванската настилка се предпочете употребата на латекс, то орнаментите могат да се боядисат в същия цвят. Друг вариант пък е те да са в различни тонове и така да са откроителен елемент от вътрешното обзавеждане. Всичко зависи от личните предпочитания на клиентите, а те винаги са различни. Латексът е подходящ материал в еднаква степен за стени и тавани. За целта ние разполагаме с разнообразно оборудване, което включва различни модели четки. При таванските настилки се използват четки, които имат удължители. Така става възможно достигането на високите участъци. Боядисването трае различно, като е необходимо да се изчака пълното изсъхване преди да се нанесе евентуално втора ръка. Понякога това се налага, ако след първото нанасяне останат следи. Таваните са важен елемент от обзавеждането на всяка стая. Ето защо цветовете им на всяка цена трябва да бъдат близки до тези на стените или дори идентични. По този начин се създава необходимият комфорт и се избягва рязкото контрастиране, което със сигурност няма да се отрази положително на обзавеждането.


  Таванът в стаите трябва да получи качествено боядисване и благодарение на нашата фирма такова наистина може да се осъществи. Ние предлагаме на клиентите си разнообразни варианти, от които те могат да избират. Като дългогодишна фирма с богат опит, за нас е основен приоритет да изпълняваме максимално точно клиентските изисквания. Ето защо при боядисване на тавани ние подхождаме с необходимото внимание. При извършването на работа препоръчваме мебелите и вещите да се преместят на достатъчно безопасно разстояние. Така ще се избегне евентуалното им зацапване, което може сериозно да увреди техните повърхности. Освен това с цел по-бързото привършване на ремонтите често клиентите напускат дома си и така за работниците има повече свободно пространство. Таванските настилки могат да се видят в завършен вид само след пълното им изсъхване, което винаги трае различно. Те обаче трябва да се освежават през определен период от време, особено ако по тях се образуват влага или конденз.