0877 553 643

Алпинисти  >  Алпинисти

Алпинисти


Професията алпинисти е свързана с извършването на редица дейности и услуги в областта на строителството и ремонтите. Те не правят единствено изолация на външни стени, с каквито сме свикнали да ги свързваме. Освен тази услуга, владеещите тънкостите на занаята са в състояние да правят още ремонт на фуги от панел или да отстраняват течове и влага. Поставянето на рекламните пана и премахването на старата мазилка, която вече се рони, също са сред компетенциите на алпинистите. Не на последно по важност място, работещите в тази област боядисват фасади или монтират и съответно демонтират водосточни тръби.


Труд и материали над 20м2
Стиропор 5см - 18кг (плътност) с драскана мазилка
35-38лв/м2
Неопор 5см - 18кг (плътност) с драскана мазилка
37-40лв/м2
Обръщане на прозорци
15лв/л.м.
Козирка над изолация
15лв/л.м.
Минимална цена на поръчка за 1 работен ден
100лв.

Горепосочените цени са за труд, без материали!
Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

Всички цени са без ДДС!
Ако не си видите услугата в ценоразписа, цената се определя според вида и сложноста на работата!

Забележка:
Цени важът за работа от въже /Алпийски способ/.

               

Много потребители търсят в мрежата за алпинисти София, които да се заемат с изолирането на техните стени. Дали остават доволни от резултатите или не, до голяма степен зависи от много фактори, в това число и цената на услугата. Преди всичко обаче е важно мъжете да са истински професионалисти в своята работа. Така например ако е представена нагледно схема за изолиране, която е и описана, това говори за добра репутация на фирмата. Изолационна плоча, лепило и дюбели са първите три компонента, а следващи по важност са стъклофибърната мрежа с цел армировка и сместа от фибри, която е от типа лепило – шпакловъчна. Всичко това завършва с нанасянето на мазилка.

                Що се отнася пък до това какви са алпинисти цени, всичко зависи и от методите на работа, а не само от големината на изолираната площ или марката на материалите. Освен че има разнообразни начини за нанасяне на лепилото, в абсолютно всеки ъгъл се поставя пвц ъгли от мрежа. Грундът също е често използван материал, макар и за определен вид мазилки. Козирките винаги се монтират в горния край на изолацията и ето как всичко това плюс съответните такси за оглед или пък за превозване на материалите може да повлияе при определянето на крайната цена, която ще ни поискат алпинистите.

Услуги


Промоции


-20% Ремонт на Баня
Цялостен ремонт на Баня
  • Получаваш 20 % отстъпка за цялостен ремонт
  • Гаранция 5 год.
  • Качество 100%
7лв./л.м. Обръщане на прозорци
Обръщане на прозорци
  • Двустранно
  • ( офертата важи за над 40 л.м. панел)
2.2 лв.кв. Боядисване
Боядисване на апартаменти
  • С  включено облепяне
  • Офертата важи за мин. 50 кв.
  • Гаранция 5 год.
Изработка на беседки Беседки
Наши партньори
  • Изработка на дървени беседки беседки.
  • Интериорни и екстериорни решения.
Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси
Наши партньори

Последно от новини

   Много от нашите клиенти непрекъснато четат обяви за ремонти, когато такива се налагат в дома им. Ние също се занимаваме с изв... Прочети още
   Нашата фирма за ремонти предлага различни услуги в сферата на строителството и ремонтните дейности. Наред с боядисването на с... Прочети още